Arama sonuçları: *

1. BY Kaon

SSD Nedir? Ne işe yarar?

ssd oralama kaç gb olması gerekir
  2. BY Kaon

PC Toplamaktan anlamıyorum yardım edebilirmisniz?

peki bu işlemci ve ana kartın ısınması olayı ne ısınıyolarda kaç dereçede olmaları gerkiyor
  3. BY Kaon

ekran kartı ve rem neresi gibi düşüniyim
  4. BY Kaon

peki anakart ve işlemci ne işe yarıyor ? ekran kartı ve rem görüntü , kasma konusu ile ilgili değilmi ?
  5. BY Kaon

MMORPG,MOBA(lol),FPS oyunları oynamak için nasıl bir sistem oluşturmalıyım yazın sonlarına doğru almayı düşünüyorum edit yapmak gibi bir düşüncem yok ,oyunları son grafiklerde oynamak gibi bir düşüncemde ona göre bir sistem önere bilirmisiniz bütçe çöok abartı olmaması lazım
  6. BY Kaon

kulaklık için tavsiye (gözlük kulananlar için)

çok pahalı olmamaması öncelikli liste oluşturucam pc toplarken kriterlere göre eleme yapıcam yani bildğiniz ve benim sıkıntımı çok hisetmiçeğim ürünleri biliyosanız lütfen söyleiyn
  7. BY Kaon

kulaklık için tavsiye (gözlük kulananlar için)

Selamün Aleyküm. Öncelikle ben gözlük kulanana bir bireyim ilk başta kulaklıkla hakındaki şikayetimi söyiyim gözlük gözlük diyip duruyorum bunun sebebi ben kulaklığı taktığımda beli bir saati geçince kulaklarım ağırmaya başlıyor sesten değil gözlük kulandığım için gözlük sapı kulaklıkla beraber...
  8. BY Kaon

PC parça fiyatlarındaki artış ne zaman düşer?

Selamün Aleyküm.Bildiğiniz üzere PC toplamak isteyenler için budönemdeki parçaların fiyatları baya artı bundan dolayıda daha önceden belirlediğiniz fiyat aralığında alıcağınız PC yi şimdi en az 1k ödüyerek elde edebiliyorsunuz bende bunlardan biryim parçalar dolar üzerinden belirlendiği için...
  9. BY Kaon

Monitörüm bozuldu sanırım

Geçmiş olsun kardşeim
Top Bottom