Arama sonuçları: *

1. A

Yardım çözüm bulunmayan ekran titreme sorunu

herkese iyi forumlar gtx1650ti ekran kartına sahip laptop kullanıcısıyım laptopumda twich ve bir kaç uygulamada daha ekran titremesi sorunu var sadece video oynatılırken oluyor ekranı 144 hz alınca titreme çoğalıyor ve ekran komple yanıp sönüyor gibi oluyor (sadece video oynatılırken oluyor)...
  2. A

144 hz titreme sorunu

Herkese merhabalar Asus tuf f 15 laptop kullanıcısıyım 1650 ti ekran kartına sahip bir laptop ve 144. Hz ekran var yaşadığım sorun ise şu video izlerken sadece video izlerken oluyor belli platformlarda twitch ve eğitim uygulamasında ekranda titreme oluyor böyle ekran komple gidip gelir gibi...
  3. A

144 hz video izlerken titreme sorunu

Herkese merhabalar Asus tuf f 15 laptop kullanıcısıyım 1650 ti ekran kartına sahip bir laptop ve 144. Hz ekran var yaşadığım sorun ise şu video izlerken sadece video izlerken oluyor belli platformlarda twitch ve eğitim uygulamasında ekranda titreme oluyor böyle ekran komple gidip gelir gibi...
  4. A

Isınma sorunu çözümü

Herkese iyi forumlar herkesin diline düşen Asus tuf serisi ısınma sorunun çözümü bulundu Benim kullandığım modelde 10300h gibi kısmen güçlü bir işlemci var ve işlmecim neredeyse 100 dereceye çıkıyordu 95 derecelerde geziyor buna rağmen bir sorun yaşatmıyordu fakat ek bir aparat vs hiçbirşey...
  5. A

Isınmayan laptop önerisi

Evet aradığım ürün böyle acer öneriyorlar fakat acer markasından çekincelerim var
  6. A

Isınmayan laptop önerisi

Biliyorum her laptop un ısındığını fakat optimum seviyelerde olan bir laptoo soruyorum benim cihazımda cpu 99 derece görüyor 96 larda geziyor ısınmıyordan kastım 80 - 85 derecleri geçmeyecek soğutöası güçlü kaliteli bir laptop
  7. A

Isınmayan laptop önerisi

Herkese iyi forumlar geçen hafta aldığım asus tuf f 15 fx506 lı hn012 laptop ısınma sorunu için servisten incelme talebinde bulundum servis ürünğü usurlu bulursa değişim yada iade hakkım olucak sizce ürün kusurlu bulursa iade mi ediyim yoksa değişim mi yapiyim ürünü 7500 TL'ye aldım butçemi en...
  8. A

Acil yardım cpu 96 - 99 derecelere çıkıyor

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506li-hn012-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000014LWSU?magaza=GpnTeknoloji&utm_campaign=c&utm_content=HBV000014LWSU&utm_medium=epey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Bu ürün...
  9. A

Acil yardım cpu 96 - 99 derecelere çıkıyor

Herkese iyi forumlar 4-5 gün önce aldığım Asus tuf f 15 fx506 lı hn012 model laptop ısınıyordu bugün msi afterburner programını yükledim sniper ghost warrior contracts 2 oyununda test ettim işlemcim(i5 10300h) 95 derecenin üstüne çıktı ne yapmam gerek bu değrler düşündüğüm kadar yüksek mi? Acil...
  10. A

Asus tuf f 15 fx506 li hn012

720 p yaptığımın farkında değildim testi tekrarladım şuanda maximum 72 dereceye ulaştı
  11. A

Asus tuf f 15 fx506 li hn012

Merhaba dün sıfır olarak Asus tuf f 15 fx506 lı hn012(i5 10300h gtx1650ti) model laptop aldım kurulumları vs tamamladım boştayken cpu 47 - 50 derecelerde gpu 45-50 derecelerdeydi ısınma sorunundan şüphelendim furmark testi yaptım22 dk boyunca gpu en fazla 70 ortalama 66-68 derecelerde değerler...
Geri