Arama sonuçları: *

1. A

Telefon artık type c kulaklığı almiyo

Eskiden kullanılıyordu artık okumuyo dosya yöneticisi goruyo ve kullanılan depolama %1 diyo tıkladığimda açmıyor
  2. A

Spoty ingilizceli yabancı dilli fln içinde karışık şarkılar olan playlist gerek

Soru başlıkta efkarlıya gerek yok bende ztn kayitli
  3. A

Bana güzel RPG oyunu lazm

Teşekkür ederim
  4. A

Teşekkür ederim soruyu yanlış yazmışım ama mobil lazim 1634774622 Kusura bakmayın
  5. A

Soru başlıkta boyutu çok olmazsa sevinirim 1634774472 Wild West gunsa benzeyen oyunlarda olur Gameloft classicteki
  6. A

Athlon 300gnin yanına gt630 takabilirmiyim

Takabilirim biliyorum ama mantıklı mı şuan 4+4 ramli sistem var athlon 3000gde
  7. A

Toplu telefon numarası silmek istiyorum

Xiaomi mi a1 1634149761 Güncelleniyor Xiaomi mi a1
  8. A

Denedim olmuyor 1634149624 Ne kadar başlı tutsam da
  9. A

Google rehberden toplu numara silmek istiyorum
  10. A

İntelin apu özelliği varmi

Beni bilgilendirdiginiz için hepinize teşekkür ederim
  11. A

Teşekkür ederim yani örnek atıyorum direk 10 yazarsa var ama 10f yazarsa yok
  12. A

Soru başlıkta
  13. A

Flaşı turuncu yakma?

Merhaba telefonumun flaşı çift tonlu yani üstte turuncu LED altta beyaz LED var altı elimle kapatirsam turuncu yanıyor ama buda uğraştıran bi yöntem bunun yerine sadece turuncu yakma yolu yokmu
  14. A

PC Açılıyor Görüntü Gelmiyor

İşlemciyi bı şok tak belki olur 1633780788 Yazim yanlısı yapmışım çok fazla. İşlemciyi Bir sök tak belki düzelir
  15. A

Pascal öğrenmek istiyorum

Başlıktaki gibi Pascal öğrenmek istiyorum canım sıkıldı udemyden baktım ve sadece bir kurs var oda 219 TL youtubeda düzgün video yok ne yapabilirim
  16. A

Minecraft epostama erişimin yok

Geçerim o basit
  17. A

Minecraft epostama erişimin yok

Mail adresini bilmiyorum bulamadim 1632577061 Orda mcde yazılı epostayi istiyor ama benim o epostayi erisimim yok ama rahatça hesaba giriyorum şifresi olduğu için
Geri