Arama sonuçları: *

1. A

Acer Nitro 16 için 1 TB SSD önerisi

Merhaba Acer Nitro 15 AN16-41 Ryzen 7 7840HS/4070-8GB laptop kullanıyorum ve depolama alanı için 1 TB SSD almak istiyorum, iyi bir ürün almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  2. A

Üniversite için laptop önerisi

M2 MacBook Air 16 GB RAM iyi midir sence
  3. A

Merhabalar üniversite için oyun oynamayacağım bir lapto arıyorum -uzun vadede götürsün -video edit ve modellemede(autodesk maya) işimi görsün -40-45k bütçe (şunu kesin alın derseniz aşabilirim)
  4. A

Garanti ve ödeme seçenekleri bakımından çok iyi ama, ısınma ve fan sesi çok sıkıntı, monster laptop konusunda maalesef terchi edemeyeceğim
  5. A

Merhaba öncelikle, Üniversite için kardeşim ile beraber laptop alacağız, önceliğimiz MacBook'den yana kullanmak istiyoruz ama "o fiyata bu daha iyi" derseniz de Windows alabiliriz, şu şekil iş görsün istiyoruz: -Bütçe(40-45k) şunu kesin al derseniz aşabiliriz bir şekilde -Oyun için...
  6. A

Bilgisayarım ile uyumlu hard disk bulma

uyumluluk sorunu vs. çıkarır mı ve aldıkdan sonra direkt takınca oluyor mu yoksa başka şeyler mi yapmamız gerekiyor bilgisayarcılara gereksiz para vermek içimden gelmiyor da
  7. A

Bilgisayarım ile uyumlu hard disk bulma

Merhabalar öncelikle, Gördüğünüz gibi depolama alanım çok kötü durumda ve bunu yükseltmek istiyorum Bilgisayarım ile uyumlu hard diski nasıl bulabilirim ? Hangi sürücüyü yükseltmek daha mantıklı olur? C sürücüsünü yükseltmek daha karmaşık imiş sanırsam. Anakart: MSI MS-7817 İşlemci ...
  8. A

Samsung A34-A54-S20F'den hangisi alınır

1699475290 Anladım hocam teşekkür ederim, ölçüp biçip halledeceğiz bir şeyler
  9. A

Hocam peki teknosadan yenilenmiş s21f alinir mi?
  10. A

Su an kullandığım telefona da güncelleme geliyor arada da ama hiçbir şeye rastlamadım kayda değer 1699472110 A34 kamerası iş görür mü peki ?
  11. A

Merhabalar Samsung a11 kullanıyorum,yaklaşık 3-4 sene oldu, telefon yaşlandı(sadece çok yavaşladı, ne bataryasi şişti ne de birkaç kez dusurmeme ragmen ekrani kirildi) A34-A54-S20F telefonları arasında kaldım, (A serisi daha baskın geliyor) -Oyun olarak sadece mobile legend'da beni götürse...
  12. A

Çözüldü✓ MSConfig CPU ayarı sonrası sistem mavi ekranda kalıyor

Bilgisayara format attım düzeldi
  13. A

Çözüldü✓ MSConfig CPU ayarı sonrası sistem mavi ekranda kalıyor

Merhaba. FPS arttırmak için sistem yapılandırmasından işlemci sayısını Max olacak şekilde ayarladım (Max 4 idi 4 yaptım), yeniden başlatınca mavi ekran verdi ve bilgisayar açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim? (Dipnot: Bilgisayarı kendimiz almadık, hastane bilgisayarı ve 2 tane kullanıcısı profili...
  14. A

Çözüldü✓ Ucuz ve kaliteli mouse önerisi

100-150 gibi bir bütçemvar ekstrem bir durumda 200 e çıkabilirim,bu fiyat aralığı mouse önerebilir misiniz
  15. A

Epson stylus SX235W kartuş dolu ama yazmıyor

Kartuş taktık ve algıladı ama bir şey yazdırınca yazmıyor, çözümü nedir?
  16. A

HP 250 G5 laptopa hangi görüntü bağdaştırıcı sürücüsü yüklenmeli?

Merhaba, HP 250 G5 laptop kullanıyorum ve kullandığım programlar "görüntü bağdaştırıcısını güncelleyin" diye uyarı verdi, (normalde PC'm Windows 7 idi ama Windows 10 yapmak zorunda kaldım)kontrol ettiğimde sadece Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı çıktı, HP sitesinde ise 18 tane çıktı...
  17. A

Yks'ye 135 gün kala olur mu?

Kıymetli cevap için teşekkürler. 1643830109 Teşekkürler cevap için o vakit yılmak yok.
  18. A

Yks'ye 135 gün kala olur mu?

Bu da bir tarz teşekkürler cevap için. 1643829947 Teşekkürler
Geri