Arama sonuçları: *

1. H

Rtx 3060 mining kilidi

Tamam hocam onu da deneyim bir belki düzelir normalde herkes düz kuruyor çalışıyor bende böyle oldu. hatta ilk baş insanlarda 41 çıkıyor sonra düşüyor değer bende direk 15ten başlıyor maalesef.
  2. H

Rtx 3060 mining kilidi

Ekran kartının etiketi mi hocam kodu mu? Yani satın aldığım kişi bu konuda bilgili ve bana o şekilde göndermediğini söyledi.
  3. H

Rtx 3060 mining kilidi

yemin ederim kafayı yemek üzereyim herşeyi yaptım hatta bir yerde okudum eski sürümün dosyaları tam temizlemiyor cmd den cipher çalıştırıp silin diyordu onu bile yaptım aynı anlayamadım gitti gerçekten.
  4. H

Rtx 3060 mining kilidi

hocam ben kasayı hazır aldım ben kurmadım kurulu geldi kablo falan yok doğru anladıysam direk kasada ekran kartı. Mönitörüm olmadığı için tv ye bağladım aynı işi görür diye düşünüyorum dediğiniz sürümü kurdum evet bu arada ilgine teşekkürler.
  5. H

Rtx 3060 mining kilidi

hocam zotac ın mini kasası çokta bildiğim bi kasa türü değil ancak ona bağlı gibi duruyor aldığım yere mining yapıcağımı söyledim ona uygun gönderdik dedi. 1630695602
  6. H

Rtx 3060 mining kilidi

Arkadaşlar merhaba rtx 3060 ekran kartım var bilinen sürümü yükledim kilit için fakat ne yaptıysam mh değeri oc ile 26yı geçmiyor hala kilitli gibi yani ekrana bağlı pc'yi aldığım yer pci 16x olduğunu söylüyor ne yaptıysam olmadı her şey normal sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler.
  7. H

RTX 3060 ile Mining Yapmalı mıyım?

Merhaba zcash madenciliğine başladım ekran kartı rtx 3060 12 gb average 400 H/s alıyorum bu değer iyi midir ve bana ne kadar kazandırır bir türlü çözemedim bilen varsa bekliyorum teşekkürler.
Geri