Arama sonuçları: *

• Users: RAREX
  • Order by date
  1. R

GPU performans hakkında

hocam eğer değecek bi artış olacağını kesin bilsem yapacağım da boşuna maceraya da atılmak istemiyorum.
  2. R

oyun kolunu bağladığımda hata veriyor?

Kabloyu kola taktığınız yuvada sorun olabilir yada driver ile alakalı bi durum.
  3. R

Mavi Ekran BİLGİSAYAR ACİLMİYOR EKRAN KALDİ

Merhaba aldığın hata ön yükleme hatası, pc'yi başlattığında gelişmiş seçenekleri açıp sorun gider seçeğini kullanabilirsin. Yada format atıp temiz bir kurulum yapabilirsin. Ramleri kontrol etmende fayda var çeşitli ram test programları mevcut.
  4. R

Ekran kartım valorant'da 60 derece oluyor işlemci ise 73 derece

Aynen dostum ve ben çok memnun kaldım kasa olunca havayla beraber içine çektiği tozları öbek öbek biriktiyordu. Uzay sistemde ince tozdan başka bişey olmuyor.Parçalar direk açıkta olduğu için temizlemesi aşırı basit ve kolay oluyor. AMA evinizde evcil hayvan yada küçük çocuk varsa tavsiye etmem...
  5. R

Başlangıçta 100 cpu kullanılma sorunu.

Bence normal R5 3600 işlemci kullanıyorum bende de sürekli %100 gösteriyordu.Arka planda çalışanları kapatmak yada ön başlatma seçeneklerini düzenlemek geçici bi çözüm bence bunun sebebi ryzen yapısı gereği sürekli temel hızını max verip turbo frekanslarında düşüp yükselmesi.yani 3500x 3.6 hızı...
  6. R

Ekran kartım valorant'da 60 derece oluyor işlemci ise 73 derece

Ben kasa bile kullanmıyordum bi ara bu kadar abartmayın arkadaş :D
  7. R

Başlangıçta 100 cpu kullanılma sorunu.

Ryzenlerde normal olan bi durum çok %100 çalışmasını istemiyorsan underclock yap hızı düşür.
  8. R

PC'de Elektrik Kaçağı Var Ama Neden ?

Günaydın dostum eğer evindeki elektrik tesisatının topraklamasında bi sıkıntı yoksa kasaya yönelmeni tavsiye ederim. Farklı bi psu ile dene yine aynı durum olursa anakart montajıyla alakalı bi sorun vardır.
  9. R

Uzun zamandır pc de sıkıntısız çalışan ps3 kolum şimdi bu hatayı veriyor

Farklı bi pc'de deneyin yine de olmuyorsa usb kablosunu kola taktığın yuvada sıkıntı olma ihtimali yüksek o zaman..
  10. R

Laptop tada ayni masaustu gibi kendim islemci degisebilirmiyim

Eğer işlemcinin soket yapısına uygun daha üst model bi işlemci varsa değiştirebilirsin. Burada laptop üreticisinin aynı model için kullandığı farklı işlemciler vardır araştırmanızda fayda var.
  11. R

Uzun zamandır pc de sıkıntısız çalışan ps3 kolum şimdi bu hatayı veriyor

elinde başka usb kablosu varsa onunla dene ya kablodan yada koldaki kabloyu taktığın yuvada bi temassızlık olabilir. yada kullandığın drive da bi sorun olabilir.
  12. R

GPU performans hakkında

Merhaba millet öncelikle donanımımı söylemek gerekirse ; Silverstone ML09B kasa Msi b550i gaming edge itx anakart - Ryzen 5 3600 cpu -16 GB 3200 cl 16 ram'e Samsung 970 evo plus 500 gb m2 ssd ve zotac 1650 gddr6 low profil ekran kartına sahibim. İşlemci ve ram'i değiştirsem yani 5600x ve 3600...
Geri