Arama sonuçları: *

1. Patateskafa6

bunlara inanmayan kusura bakmasın korktum :c

Kıyamet yaklaştığında bunlar olacakmış. Allah rızası için 5dk ayırın mutlaka okuyun.(öyle saçma mesajlardan değil)Bir cuma günü Kuran okurken S.A. uykuya dalar rüyasında peygamber efendimiz onun karşısındadır ve ona şunları söyler: Bir hafta içinde 7000 insanın öleceğini ama hiç birininde Gerçek...
  2. Patateskafa6

aileyi pc almaya ikna etmek?

okullar garanti açılacakmış öyle söyleniyor. fakat yine de dersi bahane edemem çünkü PC uzaktan eğitim şeylerini karşılıyor. bir ara misafirliğe giderken PC'yi açık unutmuştum arkada açık hiçbir program olmamasına rağmen 7-8 saat geçti geldiğimizde PC'yi kapattım sabah geri açamadım. PC bozuldu...
  3. Patateskafa6

bana pc almak istememe sebebi olabilir belki? en azından bence öyle 1630333424 ben 13 yaşındayım pc 10 yaşında
  4. Patateskafa6

LGS'yi mi kastediyorsun? 7. sınıfta özel bir sınav yapıldığını duymadım da 1630266586 Asıl yeni bir bilgisayara sahip olmak istememin sebebi olan tüm oyunları bilgisayarımda denedim ve çoğunluğu kastı ayrıca aileme de gösterdim. Örneğin; Annem belki 45 FPS'nin kötü bir değer olduğunu...
  5. Patateskafa6

derslerim zaten iyi ve her gün olmasa da 2-3 günde bir yaklaşık 50 soru çözüyorum, ayrıca yeni bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu çok kez kanıtladım. Örnek olarak oyunlarda aldığım ortalama FPS değerleri şöyle: Fortnite 800x600 her şey en düşük + performans modu: 50 fps civarları ama rakip...
  6. Patateskafa6

selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin...
Top Bottom