Arama sonuçları: *

1. Dragonman

2.el leptop alacagım bakarmısınız lütfen

teşekkür ederim yorumunuz için umarım laptopunuz bozulmaz
  2. Dragonman

2 3 yıllık bir laptop yani bilmiyorum almak ile almamak arasında kaldım bu yorumlar sonrası
  3. Dragonman

Oyun oynarım Valorant ve cs tarzı 1726048935 Başka seçenek yok gibi
  4. Dragonman

2.el bu leptop mu yoksa sıfır leptop mu mantikli

Merhaba bu laptop 11k ikinci el temiz kullanılmış garantisi bitmiş almak mantıklı mı yoksa sıfır ürün mü bakmalıyım yazılım ve genel işler amaçlı öneriniz var ise alabilirim butce=20k maks
  5. Dragonman

2 el bu leptop mu sıfır birsey almak mi

2.el 11 k bunu almak mantıklı mı garantisi bitmiş temiz kullanılmış yoksa sıfır ürün mü bakmalıyım yazılımda kullanacağım ve günlük işler
  6. Dragonman

11bin tl ye alınır mı ürün ün garantisi bitmiş ztn temiz kullanılmış yazılım için kullanacagım ve günlük işler için 11 k ya deger mi yoksa sıfır mı bakmalıyım üstüne ekleyip
  7. Dragonman

Kulak ağrıtmayacak kulaklık önerisi

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-h3-wireless-7-1-mikrofonlu-kablosuz-gaming-kulaklik-siyah-p-104171909?boutiqueId=61&merchantId=105061&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.24.1 ben...
  8. Dragonman

Çözüldü✓ bluetooth adaptör önerisi

degerlendirecegim 1706357646 dogru aslında digerleri bozulabiliyor çabucak bakacagım bu ürüne sipariş ederim teşekkürler:)
  9. Dragonman

bir tık pahalı geliyor piyasa da çok sattıgını biliyorum ama deger mi bu fiyata
  10. Dragonman

link çalışmıyor hcoam
  11. Dragonman

merhaba arkadaşlar pc de ders çalışırken bluetooth kulaklıgıma baglanıp kablosuz daha rahat edebilmek amaçlı adaptör alacagım. çok pahalı bir şey istemiyorum saglam bir öneriniz var mı fiyat performans
  12. Dragonman

kasadan gelen bu tuhaf sesin kaynagı nedir?

BUYURUN ARKADAŞLAR FARE SESİNE ALDIRIŞ ETMEYİN ARADA TUHAF BİR SES GELİYOR ARA ARA OLUYOR KESİLİYOR İNŞ NET DUYULUYORDUR @proxcis @samaras00
  13. Dragonman

Yardım Valorant hakkında bir sorum var

kral senin gibi düşünürse herkes oyun çöp olur önerim aim geliştir hile açma annene küfür ederler senin hilelere ettigin gibi eger sıkıyorsa bu durum oyunu bırak ama yinede hile dünyasına girip hesabını çöp etme anakart ban yiyebilirsin
  14. Dragonman

knk dalga geçmeyin ya ne bileyim ilk defa bir dosya yüklemeye çalışıyorum:(
  15. Dragonman

sesin kesilmesi çok komik şuan ya ses gelmiyor ama yapıcam ses gelsin video alıp youtube link atıcam buraya yazarım:)
  16. Dragonman

copy past atarsanız açılıyor burada ben de de hata veriyor kopyala yapıştır ile açabiliyorum
  17. Dragonman

merhaba ses dosyası ekleyecegim fan sesi dışında bir ses geliyor bunu ses dosyasında duyabilirsiniz bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim rahatsız edici olmaya başladı çünkü
  18. Dragonman

udemy geri ödeme talimatı iptali

merhaba arkadaşlar bir kurs aldım ve bunu geri iade etme butonuyla iade gönderdim henüz bilgi gelmedi ama bu iade işlemini nasıl iptal edebilirim lütfen yardım edin indirimden yararlanmıştım boşa gitmesini istemiyorum:(
  19. Dragonman

ergonomik koltuk veya oyuncu koltugu önerisi lütfen

dediklerini dikkate alarak alıcam eyw kral 1704132134 bu öneriyi de degerlendiricem eyvallah dostum
  20. Dragonman

ergonomik koltuk veya oyuncu koltugu önerisi lütfen

şuan önerdigin koltgu mu kullanıyorsun
Top Bottom