Arama sonuçları: *

1. P

Android te iosa göre fazla download

Merhaba, uydunetin 50mb/s lik bir paketini kullanıyorum fakat son zamanlarda internetinde kopmalar ve yavaşlık vardı hatta iphone 13 ten test ettiğimde 1,8-2,0 Mb/s. Gibi hızlar alıyordum birçok kez müşteri hizmetlerini aradım çalışanlar geldi yazılım fln attılar ama aynı şey devam ediyor yakın...
  2. P

3090 PC toplama önerisi

Merhaba bir sistem topladım nasıl olmuş ? parçalarla alakalı dengesizlik/sıkıntı/yanlışlık var mı acaba? alsam memnun kalır mıyım?
  3. P

Çözüldü✓ 3090 pc toplama önerisi

Merhaba bir sistem topladım nasıl olmuş ? parçalarla alakalı dengesizlik/sıkıntı/yanlışlık var mı acaba? alsam memnun kalır mıyım?
  4. P

Çözüldü✓ MSI 3070ti mi Asus 3060mi

ryzen 5 5600x yeterli midir
  5. P

Çözüldü✓ MSI 3070ti mi Asus 3060mi

Merhaba yakında bir PC toplayacağım ama içinde Msı'ın 3070ti ını mı yoksa asusun 3060ını mı kullnıyım 3060 12 gb 3070ti 8 gb sıkıntı yaratır mı ne önerirsiniZ
  6. P

Çözüldü✓ İşlemci değişince ne yapmam lazım

Nasıl bir şey önerirsiniz
  7. P

Çözüldü✓ İşlemci değişince ne yapmam lazım

Merhaba ryzen 5 2400g işlemcimi intel i5 10400f ile değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirirken pc içinde herhangi başka değişim yapmam gerekir mi Sistemim: Ryzen 5 2400g Sapphire rx 570 pulse Asus prime b450m-k 5x Ps:650w 240gb ssd
  8. P

Windows 10 yazı boyutu

Tamamdır yaptım teşekkürler
  9. P

Windows 10 yazı boyutu

Evt en düşükte
  10. P

Windows 10 yazı boyutu

Hayır
  11. P

Windows 10 yazı boyutu

Merhabalar bilgisayarıma yeni format attım ve masaüstündeki simgelerin altındaki yazı boyutları çok büyük windows un ayarlarındaki yazılar normal ama masaüstündeki yazılar çok büyük nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim
  12. P

Çözüldü✓ Asus ekran kartı mı Msı mı?

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum diğer bileşenler aynı kalıcak ama ekran kartımda değişiklik yapıp Asus 3060 yerine Msı'ın 3060'ını Alırsam herhangi bir fps değişikliği ve ya Anakart uyumsuzluğu olur mu? 1630309485
Top Bottom