Arama sonuçları: *

1. T

LDplayer emülatör kullanılır mı

daha demin bluestacks indirdim mavi ekran verdi
  2. T

LDplayer emülatör kullanılır mı

New statein olduğu emülatör bu kullanılır mı güvenilir midir sıkıntı yapar mı
  3. T

superonline fiber internet problemi

Tam 30 dakika önce bir problem yaşadım turkcelli aradım sağolsunlar yardımcı oldular 5 dakika içinde halledicez dediler. hallettikten sonra böyle bir şekilde 2. bir internert geldi bu nedir? Bağlantıda sorun düzeldi
  4. T

Şöyle bir sistem buldum 2.el nasıl güçlü oyunları oynatırmı

oynatır ama low da bide 2 sini indirince alanın direk dolar bide baya pahalı
  5. T

mekanik klavye önerisi

black switch nasıl oluyor sesi falan
  6. T

Redragon k530 alınır mı ?

https://www.incehesap.com/redragon-k530-draconic-mekanik-kablosuz-gaming-klavye-fiyati-50626/ klavye alınır mı redragon markasını hiç deneyimlemedim deneyimleyenler varsa merak ediyorum bu arada başka mini klavye önerilerini beklerim
  7. T

Bana iyi bir set önerisi yapabilir misiniz?

akbank atmsi 100 tl mi yemeseydi alırdım 1636567774 bi de çok ses çıkarmaz mı blue
  8. T

klavye alıcam da 500 limit var konu açtım yazan olmadı
  9. T

bende warlock compat kullanıyorum arada gecikme oluor ve 1 tuşun rgb si bozuldu 3 tanesinin soluk 4 aydır kullanıyorum
  10. T

mekanik klavye önerisi

500 tl üzerine çıkılmassa iyi olur mini klavye olsa süper olur.switchi red olursa güzel olur
  11. T

1 kulağı duymayan biri nasıl fps oyunu oynar

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın 1 kulağı duymuyor.Doğal olarak fps oyunu oynayamıyor işitme cihazı falan demeyin takınca diğer kulağınıın duyması sıfırlanıyor.Bunun için bir teknoloji var mı yardım edebilecek varsa güzel olur
  12. T

A way out 1 kişi 2 farklı pc

A way out steamdan alınca başka bir arkadaşımın almasına gererek olmadan başka bir pc den oynayabiliyor mu
  13. T

Sistem tavsiyesi 10 k bütçe

elbet çıkar kanka ya ayın sistemi falan çıkar incehesapta gamin günlerinde indirime giren pcler oluo onları bekle.Ya da yayıncılar ve ya youtuberlarla anlaşmalı sistemler çıkar belki abdullah abi çıkartır bekle bence
  14. T

Hangi Witcheri almalıyım?

akmıyor di mi witcher 3 ü oynamadan 2 yi oynamam lazım m
  15. T

Hangi Witcheri almalıyım?

bi manyaklık yapıp sınav haftası aldım gotyi çok oynayasım var.Az kötü yorum yapında oynayasım kaçsın
  16. T

🔥İndirim Steam Cadılar Bayramı İndirimi Oyun Önerileri!

fifa 22 yi düşürseler nooolurduki yaani
  17. T

Controller ve speed mousepad

large güzel bi controller ve speed mouse pad lazım bütçe 200 tll ama 300 tlllik önerilerinizide beklerim
  18. T

Sınavlardan çok korkuyorum!

dostum korkulacak hiç bir şey yok çalış son hafta dişini sık sınavları yaparsın sonra keyfiine bakarsın.Dersi derste dinlemiişsen zaten ufak konu tekrarı yeter he bu arada sakın unutma ölçme değerlendirmeleri ve meb kazanımları garantii çöz devletteysen hep onlardan soruyorlar
Top Bottom