Arama sonuçları: *

• Users: Clem
  • Order by date
  1. Clem

Aimim nasıl? konusundan 1 sene sonra aimim

Aimim hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. 1 sene önce Aimim nasıl? diye konu açmıştım ve bir video paylaşmıştım. Şu an aimim aşağıda gördüğünüz videoda ki gibi. 1. Bu 1 senelik süreçte olabildiğince fazla deathmatch oynadım 2 Kovaak ve Aimlab tarzı uygulamalar sadece ısınmak için. Aim...
  2. Clem

E-sporcu oldum

400dpi-0.4 ve 0.6 aralarında gidiyor. Ancak şu an 0.5
  3. Clem

E-sporcu oldum

Radiant-İmmo arası gidip geliyorum. 1654448357 Sürekli değişiyorum ancak şu an 400dpi-0.57.
  4. Clem

E-sporcu oldum

Teşekkürler. Digital Athletics. Teşekkür ederim.
  5. Clem

E-sporcu oldum

1 sene önce Aimim nasıl? adı altında bir konu açmıştım. E-spor mu yoksa okul mu diye sormuştum. Bir çok kişi e-sporcu olamayacağımı, zor olduğunu söylemişti. 1 sene geçti ve ben bugün profesyonel bir takımın bünyesi altında oynuyorum hem de okumaya devam ederek. Mesele kötü yorumlara kulak...
  6. Clem

Aimim nasıl, espor mu okul mu?

Flick için zaten illa crosshairın adamın kafasının tam olarak üzerine gelecek diye bir şey yok ki zaten attığım flickler zor flickler. 10 maçın 8i mvp olarak genellike 25-30 vuran birisi olarak bu konuyu açtım. Yoksa sadece onbinlerce immortal içerisinden birisi olsam böyle bir konu açmam bir...
  7. Clem

Arkadaşlar okulu bırakmayacağım, sadece hangisine daha fazla öncelik vereceğim onunla alakalı bir konu.
  8. Clem

Merhaba, yaklaşık betadan beri Valorant oynuyorum, yaşım 16 ve 11. sınıf öğrencisi oldum. Oyunu profesyonel olarak oynayabilmek istiyorum ve rankım immortal yani en üst rankın bir altı. Ancak bunu başarabilecek potansiyele sahip miyim emin değilim. Çünkü gerçekten potansiyelim yoksa kendimi...
Top Bottom