Arama sonuçları: *

1. Grythor

Çözüldü✓ İşlemci kıtlığımı var ?

Biraz daha bekle yeni 3d işlemciler çıkacak, onları al.
  2. Toplu Donanım Satışı

İstanbul Toplu Donanım Satışı

Ürünlerin Kutusu, Faturası ve Garantisi YOKTUR! Pazarlık Yapılır. İstanbul İçi Elden Teslim Edebilirim. Kasa GAMEFORCE XMESH 6x120mm Rainbow | 1000TL Güç Kaynağı MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze | 1250 TL Anakart MSI A520M-A PRO | 2000 TL İşlemci AMD Ryzen 5 5500 | 2500 TL İşlemci...
  3. Grythor

League Of Legends Yüksek FPS Akıcı Değil

Dikey eşitlemeyi aç
  4. Grythor

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Oynarız hocam.
  5. Grythor

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Hocam o topluluk üyelerinden dolayı yazdığım bir şey, aslında çok bir şey de istemiyorum bence. 1722202227 22 Yeni aldım, başlamadım hiç, Yok hocam maalesef Evet
  6. Grythor

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Oynayabilirim hocam. 1722197769 Hayır
  7. Grythor

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Apex Legends, Back 4 Blood, BF 2042, Cs 1.6, CS2, Deep Rock Galactic, Dying Light 2, ETS2, GTA 5, PUBG, Tower Unite, Witch IT oyunları aktif olarak oynuyorum. Bunlar dışında profilimde olan oyunlardan oynamak isteyenler olursa da yazabilirler. Ayrıca eğlencesine lol, valo da oynarım. Steam...
  8. Grythor

ETS 2 MODLU ARACA ULAŞAMIYORUM

1.50 uyumlu mod bulacaksın.
  9. Grythor

Klavye delirtti beni

CTRL + ALT DELETE yapıp çık, düzelmesi lazım.
  10. Grythor

CS2 Hile Yapan Oyuncuları Raporlama

Oynanmaz haldeyse oynamayın hocam, ben de aynı sorunu sevmiyorum ve oynamıyorum. Bir oyun ne kadar güzel olursa olsun eğer online bir oyunsa ve durum böyleyse son kaçınılmaz oluyor maalesef.
  11. Grythor

Dying Light 2 Save dosyası

Benim bildiğim kadarıyla önceye dönme yok. Sırf bu yüzden oyunu tekrar tekrar bitirdim ve New game plus ile devam ettim.
  12. Grythor

Çözüldü✓ ACİL! İşlemci Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor!

Bios güncel olmadığından olabilir.
  13. Grythor

Öneri Hangi İSS ye geçmeliyim

Netspeed ve Gibir çok popüler şu sıralar. Ben netspeed kullanıyorum. Sadece geçen ay biraz can sıktı ama onun dışında bir problem yok.
  14. Grythor

Öneri FPS Hikayeli Oyun Önerisi

Dostum mesela ben Titanfall 2'yi almadan önce çoğu kişi çok kısa hikayesi var diyordu ama çok zevkli geçti. Ben pişman değilim. O yüzden oynama süresine takılmanı önermem. Denemek istiyorsan direkt al.
  15. Grythor

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Ben daha oynamadım. Kütüphanede bekliyor ama bu puanlar her şeyi ortaya koyuyor bence.
  16. Grythor

AMD işlemcileri nasıl bu kadar güçlü?

AMD işlemci bazında mükemmel iş yapıyor hocam. Her şeyden öte (son durumu bilmiyorum) fiyatları da Intel'e göre ucuz. Tabii son çıkan X3D işlemciler az güçle daha çok performans da verince fark baya yükseldi.
  17. Grythor

God Of War adlı rezil oyunun kötü olması

Her olay olduğunda forumlarda konu açıp hisse mi düşürmeye çalışacaksınız?
  18. Grythor

Gaming gen tr güvenilir mi?

Ben hiç yaklaşmadım ama forumlarda bir ton konusunu gördüm.
Top Bottom