Arama sonuçları: *

1. Ecenaz

PS5 kolunun orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Teşekkür ederim ilginize yine de (y)
  2. Ecenaz

Teşekkür ederim aslında bugün içi elden teslim almayı planlıyorum. Sizi de çok yordum ama son olarak sahibinden de İstanbul içi güvenilirim bir ilan atabilir misiniz müsaitseniz? Mor yada Pembe olabilir cidden hiç anlamıyorum orijinallik konusunda :D
  3. Ecenaz

Yani birisinde 5k vermek var birisinde 2.5 tam olarak karar veremedim bende maalesef. En kötü ikinci el orijinal alsam nasıl olur acaba onu da bilmiyorum :D
  4. Ecenaz

Peki nasıl anlayabilirim hangisi daha mantıklıdır yardımcı olabilir misiniz?
  5. Ecenaz

Herkese iyi forumlar, PS5 Dualsense almak istiyorum ancak fiyatlar çok değişik piyasada. Örneğin elektronik mağazasında 4.700 TL iken sarı sitedeki bir ilanda sıfır ayarında olan 2.500 TL aralarında herhangi bir fark var mıdır? Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım sizce? Son olarak PS5...
  6. Ecenaz

Yardım CS GO Skin Sitesi konusunda yardım

Başka bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler... 💛
  7. Ecenaz

Öncelikle teşekkür ederim değerli yorumun için öncelikle :) Bir arkadaşım CSGO.NET diye bir site önerdi bana da cs'nin kendi sitesiymiş. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Arkadaşım bir sosyal medyada paylaşmışta soru olarak oradan öyle cevaplar gelmiş. Bende sizlere sormak istedim...
  8. Ecenaz

Herkese selamlar öncelikle sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum. Cs go oynuyorum bir kaç zamandır. Ara sıra steam hesabım üzerinden kasa açıyorum oyunun kendi içerisinde. Fakat oyunun içerisinde ki kasalar açıkçası pek çekici ve eğlenceli gelmiyor :p Bu yüzden bana steam hesabımı...
Geri