Arama sonuçları: *

1. Supine_7557

Öneri 500-1000TL arası mouse önerisi

Bir kere böyle bir deneyimim oldu, ani dönüşlerde şarj portundan kablo çıkıyor adamı vuramıyorum gibi durumlar yaşadım bu yüzden sabit kablolu fare olmasını istiyorum açıkcası. 1689227079 Bu model hoşuma gitti pixart sensörü var ve fiyatıda bütçemin altında kalıyor. Fakat daha önce Glorious...
  2. Supine_7557

Açıkçası bu ürünü daha önce ne kullandım ne de gördüm.Bu yüzden güvenilirlğini bilmiyorum. Ayrıca kablolu bir fare istiyorum. Belirtmeyi unutmuşum.
  3. Supine_7557

Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki cs:go,valorant gibi fps türünde oyunlar oynuyorum. yüksek hz ve ips değerlerine sahip bir mouse arıyorum fakat hangisinin daha uzun ömürlü ve f/p olduğuna karar veremedim. Aklımda "Razer DeathAdderV2 mini" modeli var. Şu anda kullanmış olduğum farenin...
  4. Supine_7557

13.000-18.000TL F/P Gaming laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar.Üniversiteye gideceğim için bir laptop bakmaya başladım. Hali hazırda kullandığım bilgisayarım eskidiği için zaten bir sistem almayı planlıyordum.Biraz araştırma yaptım fakat laptopta hangi marka iyidir nasıldır bilmiyorum. Oyun oynayan birisiyim ve bu bilgisayarı almak için...
  5. Supine_7557

Windows 10 Sabit Diskten ssdye aktarma

Arkadaşlar merhaba. 120gb bir ssd satın aldım. Şu anda halihazırda 1tb harddisk kullanıyorum. Sistemimde kullandığım windows 10 u ssdnin içine aktarmam mümkünmüdür ? (sadece windows`u aktarmak istiyorum. programlarım silinsin istemiyorum.)
  6. Supine_7557

Bilgisayarım açılmıyor

Merhabalar. Gigabyte GA-880GM-D2H model anakart kullanıyorum. Bu gün sabah bilgisayarımı açmak için başlat tuşuna bastım her şey normaldi bilgisayarım başlama sesi ile başladı. Buzzer öttü tek sefer ve başladı. Her şey normal gidiyordu herhangi bir sorun yaşamadan windows'un ekrana gelme...
  7. Supine_7557

James Donkey 112i Alınır mı ?

Bütçem cidden çok kısıtlı en fazla 100 tl gibi bir fiyata alabilirim önerebileceğin bir fare varmı ?
  8. Supine_7557

James Donkey 112i Alınır mı ?

Arkadaşlar Merhaba İncehesap sitesinde 80 tl gibi bir fiyata buldum 80 tl lik bir fiyatta alınır mı? ? Aşırı derecede cs:go oynuyorum bu fare beni yarı yolda bırakır mı ? ürünün linki bu belki almak isteyenler olur: https://www.incehesap.com/james-donkey-112i-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-46427/
  9. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim hemen 1589630443 Tekrardan 4uzun 1 kısa oldu
  10. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Şu an 4 uzun bip şeklinde yani timer hatası oluyor. Bunun için ekran kartı ve rami son tak yapıp yerine iyice oturduğunda emin olduktan sonra başlatmak mı gerekiyor ?
  11. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Rami 1. Slota taktım 4 uzun olarak bipliyor şu anda
  12. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Diğer slotum bozuk 2. Slotta çalışıyordu ram
  13. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Gigabyte GA-880GM-D2H
  14. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Tek modül 4 gb ramim var deneme şansım yok maalesef
  15. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Hayır hiçbir parçamı değiştirmedim
  16. Supine_7557

4 uzun 1 kısa bip sesi

Bilgisayarımın tuşuna basıyorum ekrana hiçbir görüntü gelmeden 4 uzun 1 kısa olmak üzere bip sesi geliyor. Fanları çalışıyor. Biraz araştırdım 4 uzun bip sesi var fakat 4 uzun bir kısa olarak bulamadım neden kaynakli olabilir arkadaşlar ? Bu olmadan önce başlattığımda pcyi ekteki gibi bir ekran...
  17. Supine_7557

Ram slotum bozuk olabilir mi ?

@Yağız Güngör usta pek anlamıyorumda tamirinden vb detayını pek bilmiyorum biraz açabilirmisin kısaca
  18. Supine_7557

Ram slotum bozuk olabilir mi ?

Merhaba elimde ddr3 bir anakart bulunuyor. Gıgabyte GA-880GM-D2H model bir anakart. Ramimi 1. slota taktığımda buzzerdan ses gelmiyor. Ramimi 2. slota taktığımda sorunsuz açılıyor bilgisayarım. !. slotuma ne olmuş olabilir arkadaşlar ?
  19. Supine_7557

İlişkili etkin aygıt bulunamadı hatası

@muveys Ne tür bir programı hile olarak algılayabilir dostum ?
  20. Supine_7557

İlişkili etkin aygıt bulunamadı hatası

Arkadaşlar face it anti-cheat açıyorum fakat karıma böyle bir şey geliyor ve açılmıyor face it ne yapmam gerekiyor çok çaresiz kaldım bir kaç gündür face it giremiyorum.Ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz ?
Top Bottom