Arama sonuçları: *

1. M

assetto corsa vram aktif etme

Bir önceki mesajımda daha iyi anlattım. Bir çözümünüz var mıdır acaba. Bir önceki mesajımda daha iyi anlattım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba
  2. M

Kastetmek istediğim şuydu aslında. Ekran kartı kullanımım %100 oluyor. Ekran kartı yetersiz kaldığı durumlarda RAM'den bellek kullanımı yapıyor. Bu kullanım oranını nasıl daha fazla artırabilirim acaba. Bunun bir ayarı veya çözümü var mıdır.
  3. M

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda VRAM özelliğini aktif etmek istiyorum. Fakat bunu nasıl aktif edip veya mevcutsa artırabileceğimi bilemiyorum. Ayrıca görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girdiğimde ise "Ayrılmış video belleği: 4096 mb" olarak gözükmekte. Bilgisayarımın özelliklerini aşağıda...
  4. M

logitech g923 verdiğim açıda dönmüyor

@Dr.Yatsha g-hub ı indirdim kurulmuş vaziyette fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Oyun içerisinde direksiyon hareket etmemesine rağmen araba sağa sola çekiyor.
  5. M

logitech g923 verdiğim açıda dönmüyor

Merhabalar herkese, Assetto corsa oynarken logitech g923 direksiyonum verdiğim açıda dönmüyor. Aynı durumu farklı bir oyunda daha yaşadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilecek var mı
Top Bottom