Arama sonuçları: *

• Users: Auxur
  • Order by date
  1. A

LENOVO YOGA 7 GEN bilgisayarimda neleri oynayabilirim

Aşağıdakı ozelliklere sahip lenovo laptobu kardeşime almayı düşünüyorum ve simulasyon oyunu delisi fs22 ets2 gibi oyunlarda nasıl performans sağlar İşlemci AMD Ryzen™ 7 7000U’ya kadar işlemci seçenekleri İşletim Sistemi Windows 11 Pro’ya kadar işletim sistemi Grafik Donanımı AMD Radeon™ ekran...
  2. A

Telefon alacağım samsung a12, a21s, xiamo note 9 hangisi?

Ilk dfa burda duruyorum yazılımsal problem yaşandığını çevremde hic duymadim
  3. A

Yani evet 3000e kadar bütçem dahilinde ama çevremde hiç poco kullanıcısı yok ne yalan söyleyeyim hicte fikir sahibi değilim
  4. A

Cevrem de çoğu kişi xiaomi kullanıcısı ve hepsi de sorunsuz olduğunu sorun yaşamadıgini söylüyor ve samsung konusundada sunu soyleyecegim imkanlar biraz daha kısıtlı olduğu için ucuza kaçmak iyi geliyor ve ayni zamanda ya telefon sıkıntılıysa da düşündürmüyor değil
  5. A

aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz hepsi birbirine yakın telefonlar ama yine de yardım almak istedim https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-9-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000UGU4E?magaza=Azur...
Top Bottom