Arama sonuçları: *

1. Crossy510

16 bin lira civarı sizce hangi laptopu almalıyım?(Bazı seçenekler)

https://app.hb.biz/ovMafpecOBeY https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-slim-3-83es002ftr.html...
  2. Crossy510

7k civarına sistem önerisi (sıfır ikinci el )

birinci ilan sahibine yazdım hocam Birinci ilan sahibine yazdım hocam öneriniz için teşekkürler. darboğaz vs yapmaz sistem değil mi ?
  3. Crossy510

Balıkesir 1688318587 hocam şuna yorum yapar mısın https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-butun-oyunlari-ultra-oynatan-24-ay-garantili-oyun-bilgisayari-1108082106/detay
  4. Crossy510

anladım teşekkürler, farklı önerisi olan varsa alabilirim öneri
  5. Crossy510

teşekkürler hocam Rx580 li ikinci el şöyle bir sistem var aslında https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-1500x-16-gb-ram-480-gb-ssd-rx570-8-gb-ek-kart-gaming-pc-1108635213/detay bu alınabilir diyorsanız ugrastirmiym sizi
  6. Crossy510

merhaba sevgili forumdaşlar tek tek kendim parçaları toplayıp bu sistem nasıldır diye sormak isterdim ama maalesef iş aceleye geldi çok vaktim yok yakın zaman içinde 7k civarına sıfır-ikinci el PC toplayanlar varsa hangi parçaları kullandınız sorabilir miyim? veya hangi parçalar mantıklı olur?
  7. Crossy510

Bilgisayar 3 saniye sonra kapanıyor

500 GB HDD Gt710 2 GB 4 GB ram 250 w psu
  8. Crossy510

Bana belirtmemisti ondan eklemedim . Şimdi sordum İpxsb h61 anakart Yeni taktiğim işlemci İ53350p Dedi . Bios en son 2011de guncellenmis
  9. Crossy510

Arkadasim yeni işlemci almış pcye takip çalıştirıyor ama 3 saniye sonra kapandığını söylüyor. Nedendir neden kaynaklı olabilir ? Bios ayarı mi yapılmasi gereklidir
  10. Steam 100₺ cüzdan kodu

Steam 100₺ cüzdan kodu

Steam 100₺'lik cüzdan kodu var elimde. Fiyat 70₺.Bilgisayarım olmadığı için kullanamayacağım bu yüzden satıyorum. Discord CrosslineAlways🙂#6200 Instagram @mehmett_aydoqan
  11. Steam 100₺ cüzdan kodu

İzmir Steam 100₺ cüzdan kodu

Steam 100₺'lik cüzdan kodu var elimde. Fiyat 70₺.Bilgisayarım olmadığı için kullanamayacağım bu yüzden satıyorum. Discord CrosslineAlways🙂#7200 Instagram @mehmett_aydoqan
  12. Crossy510

Anakartta SATA Girişi Yok

Buyrun hocam anakartin fotoğrafları. Bahsettiğiniz giriş tam olarak nerede acaba
  13. Crossy510

2. Yazılıda notlarımı yükseltebilir miyim?

Dost acı söyler . Bu notlar 9. Sınıfa göre baya düşük . çalışıp toparlamaya çalış . Özellikle ingilizceyi, temel dini bilgileri ve kimyayı falan baya toparlamalısın.
  14. Crossy510

Anakartta SATA Girişi Yok

Arkadaşlar dün bit pazarindan 45 ₺ye bir uzay montaj PC aldım . takdir edersiniz ki parçalar da baya eski. eve geldim power'ı falan bağlayıp denedim çalışıyor. Fakat Hard diski bağlayamadım. Anakartta Sata girişi yok .(bildiğin yok yani). Hicbiyerde bulamadım nereye takacağımı . Yardımcı olur...
  15. Crossy510

Yardım Ekran kartı çalışıyor ama çalışmıyor :)

tamam bro eyvallah da yani bu ne şiddet, celal :D biraz sakin ol 1634203797 Teşekkürler
  16. Crossy510

Yardım Ekran kartı çalışıyor ama çalışmıyor :)

merhaba , dün ikinci el ASUS GT430 ekran kartı aldım. Doğru bir şekilde Pc'ye montajladım. fakat bu ekran kartı ile şuan GTA vice City bile oynayamiyorum ? önceden sistemde ekran kartı yoktu vice City san Andreas Max Payne 2 falan oyniodum ekran kartını takınca onlar bile acilmadi . CSGO...
  17. Crossy510

Asus GT430 Ekran kartı - işlemci uyumu

Merhabalar, elimde AMD Athlon™2 X2 250 işlemci var . ( Baya eski bir işlemci olduğunun farkındayım evet). Asus GT430 ekran kartı alacağım . Bu işlemci onu besleyebilir mi ? eğer besleyemez derseniz düşük fiyatlı başka bir AMD islemci önerir misiniz ? Bu arada 4 GB 800 mhz ram var , bu özellikler...
  18. Crossy510

win 7den 8.1 e yükseltme

Hocam ne kadar teşekkür etsem az ... Sabahtan beri uğraşıyorum vallaha . Sizin kod çalıştı ;)
  19. Crossy510

win 7den 8.1 e yükseltme

Merhaba hayırlı akşamlar, win 7 yüklü olan bir bilgisayarım var ve 8.1 e geçmek istiyordum. Microsoft un sitesinden win8.1 ISO dosyasını indirdim ve kurulum yaparken ürün anahtarı sordu . Google dan falan bakarak her türlü anahtarı denedim bir türlü kabul etmiyor , win 8.1 ISO dosyasını...
Top Bottom