Arama sonuçları: *

1. E

EA FC 24 RX 6600 EKRAN KARTI SORUNU

Hocam soruna bir çözüm olmuyor her ayarı denedim ben kenarsız pencerede oynmamın sebebi de ara sahnelerde ki dropları yok ediyor. Bir tavsiye üzerine yaptım tam ekrandayken bazen drop girebiliyor ama hemen hemen aynı bir farkı yok yani tam ekranda oynayabilirim aslında. Burada sıkıntı sistem...
  2. E

Yok hocam bende orta ayarlarda oynadığımda 165 fps'e sabitlediğimde çok daha akıcı takılmadan oynuyorum. Dikey Senkronizasyonu kapattığımda da akıcı ama sabitken daha akıcı ara sahnelerde de problemim olmuyor belki saliselik oluyordur ama fark etmiyorum. Ayarları yüksek veya ultra oynayamıyorum...
  3. E

Hocam peki bir soru daha soracağım benim ekranım 165 hz ve oyunu 165 fps'e sabitliyor fakat oyunu atıyorum 90 fps ya da 120 fps'e sabitlediğimde de yine stabil çalışıyor ama ara sahnelerde felaket kasmalar meydana geliyor. Monitörün kendisinden düşürsem de kasıyormuş gibi düşürmesem de...
  4. E

Hocam AMD cidden problemli, donanımsal açıdan çok f/p ürün olsada yazılımsal anlamda rezalet sistemi alalı 2 hafta oldu yaşamadığım sorun kalmadı Nvidia denetim masasının gözünü seveyim GT 1030 Ekran kartım vardı 2GB, 2 sene önceki FİFA 22'yi yine bu ayaralarda 60 fps sabit çok rahat oynuyordum...
  5. E

Tabii ki hocam yapıp sonuçlarını hemen atıyorum 1709246315 Hocam sonuçlarım bu şekilde var mıdır bir sıkıntı?
  6. E

Hayır hocam 512 gb ssd var bende onda yüklü
  7. E

Arkadaşalar öncelikle hepinize iyi formlar. Benim sorunum Rx 6600 ekran kartım var ve EA FC 24'ü sadece 1080p orta ayarlar, kenarsız pencere modu, fps limiti olmadan oynayabiliyorum. Oyunu kesinlikle Yüksek grafiğe veya ultraya aldığım anda kasmalar donmalar başlıyor ara sahnelerde de maç...
  8. E

HAZIR SİSTEMİ İADE EDEBİLİR MİYİM?

Peki direk Tüketici Haklarına mı başvurayım şimdi yoksa tekrardan bir şansımı deneyeyim mi Ürün iade formuna yazıp Sinerjinin ?
  9. E

Sonuna kadar katılıyorum haklısınız bu eleştirinize hiç bir şey diyemem. Benim gibi bir şey asla yapılamamalı ilk formlara sorulup alınmalı böyle sistemler.
  10. E

Hocam çoğu sitede hazır sistemi iade edemezsin gibi yazılar gördüm sormak istedim. Geçtiğimiz perşembe günü talep yolladım iade için beni teknik servise yönlendirdiler dün 2-3 cevap verdiler bugün haftasonu olduğundan mı niye bilmiyorum yazan yok, eden yok. Isı değerlerimde problem yok...
  11. E

Arkadaşlar herkese iyi formlar, ben 15.02.2024'te Sinerji Bilgisayar'dan hazır sistem aldım fakat FPS değerlerimi beğenmedim ve 1 hafta boyunca buna bir çözüm bulamadığım için iade etme hakkımın olup olmadığını öğrenmek istiyorum iade edebilirsin diyende var, edemezsin diyende var. FPS...
  12. E

Monitörümü 75 Hz yapabilir miyim?

Hocam bir Cs:GO oynuyorum onun icin lazim yaza kadar yazin monitor almayi kesinlikle planliyorum alacagim da zaten. Yani bozulma ihtimali var deniliyor riske atmaya değer mi? Ek olarak 60 Hz ile 75 Hz arasinda ufakta olsa fark olur mu? Yani şuan oynarken fps 130-140 kimi zaman 170-180 civarinda...
  13. E

Monitörümü 75 Hz yapabilir miyim?

Merhaba, https://www.lg.com/tr/monitor/lg-22EN33S bende bu monitörden var bunu 75 Hz'e çeksem bir sıkıntı yaşar mıyım? Şuan monitör değiştiremem. Yaza doğru 144 Hz yada 240 Hzlik monitör almayı planlıyorum.
  14. E

FİFA GPU VE CPU KULLANIM DEĞERLERİ

Hocam net bir şekilde bilgim yok ''GT 1030 Ekran Kartı Oyun Performansı Sıkıntısı'' diye bir konu daha açtım forumdan biri Darboğaz yaşıyorsun dedi ondan açtım konuyu. GPU kullanımım ve CPU kullanımım birbirine yakın olduğu için hatta bazen CPU kullanımım dedeiğim gibi biraz daha fazla...
  15. E

Kardeşim benim de zaten fps ile alakalı bir sıkıntım yok sistem darboğaz mı oluyor onu soruyorum.
  16. E

FİFA 17 oynuyorum 900p Ultra ayarlarda 60 fps sabit maç içinde GPU kullanımı 60-65-70 arasi degisiyor CPU kullanimi da 66-67-70 bazen GPU kullanımını geçiyor bu darboğaz mıdır ? Ara sahnelerde ise %99 GPU kullanımı oluyor yani bir sıkıntı olmuyor. 1080p ultra yada high ayarlar yaptigim zaman GPU...
  17. E

GT 1030 Ekran Kartı Oyun Performansı Sıkıntısı

Ara sahnede %99 Gpu kullanimi var normal maçtayken bazen 65 bazen 70 oluyor cpu 60 65 oluyor bazen cpu yukseliyor geri dusuyor ama isin komik tarafi hic kasma donma yok
  18. E

Çok teşekkür ediyorum hocam. 1616353323 3-5 FPS Dalgalanması Fifa da özellikle çok belli ediyor. Atıyorum ceza sahasında korner kullanıyorsun ceza sahası çok kalabalık fps 60dan düşüyor sıkıntı yaratıyor o da 1 saniyelik gecikme bile topa vurmana engel. Benim anlamadığım nokta darboğaz yaparken...
  19. E

Hocam işte sıkıntı şurdan başlıyor maalesef 1080p'ye aldığım zaman da dediğim gibi kasma meydana geliyor. GEFORCE Experience yüklü bende ayarlarda 1080p high ayarları önermiş ama dediğim gibi 1080p de sıkıntı yaratıyor bana maalesef bu sadece Fifa da oluyor herhangi bir E-spor...
  20. E

Elimdeki kartı satarım cüzi bir miktara ortalama 1500-2000 TL arası.
Geri