Arama sonuçları: *

1. ValkyrieMann

Laptop WIFI adaptöründe problem tespiti

Arkadaşlar selam. Dizüstü bilgisayarımda anlık olarak bir internet dalgalanması oluyor. Adaptörde sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Realtek RTL8852AE WiFi 6 802.11ax PCIe Adapter takılı. Teşekkürlerrr.
  2. ValkyrieMann

Yardım Laptop'um için Monitör yardımı

Arkadaşla selam, laptopuma monitör almayı düşünüyorum 2021 model HP Victus. 144hz 1080p kanalını hangi çıkışla destekleyebilirim ? görüntü aktarımı g-sync destekler mi ? Bu konularda lütfen yardımcı olur musunuz ?
  3. ValkyrieMann

Bufferbloat sonucum anormal

yok normalde böyle...
  4. ValkyrieMann

Bufferbloat sonucum anormal

Arkadaşlar bu nasıl mümkün olabiliyor acaba ?
  5. ValkyrieMann

Çözüldü✓ Laptoptan Monitöre Bağlantı

Merhaba dostlar. Laptopuma takmak için oyuncu monitörü almak istiyorum fakar laptopumda uygun olarak hdmı çıkışı var sadece 144hz monitör için nasıl bağlantı yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. ValkyrieMann

Yardım R6'da FPS'im artık normalden düşük alıyorum

genel sorun gibi duruyor o zaman 1639044067 R6fix sitesine baktım çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor gibi duruyor. https://r6fix.ubi.com/projects/RAINBOW6-SIEGE-LIVE/issues/LIVE-14443
  7. ValkyrieMann

başka oyunlarda deneyimlemedim
  8. ValkyrieMann

ısı değerleri normal aslında yüksek ısı değerlerinde bile fps düşüşü yaşamıyordum ama nedense böyle bir sorunla karşılaştım
  9. ValkyrieMann

Arkadaşlar selam laptopum da R6 oynarken kullandığım ayarlar ile normalde 144-130 Fps alırken şuan FPS 100 90 arası geziyor bunun sebebi ne olabilir acaba oyun ayarlarını düşüğe alıp deneğimde değişim gözlemleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.
  10. ValkyrieMann

Çözüldü✓ HP Victus R6 stabil 45-60FPS sorunu

evet ama dün böyle bir şey yoktu
  11. ValkyrieMann

Çözüldü✓ HP Victus R6 stabil 45-60FPS sorunu

Arkadaşlar selam geçenlerde hp victus laptop aldım. R6 yükleyip girdim ve fps normal şekildeydi fakat şimdi girdiğimde stabil 45-60 fps alıyorum arası bile değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci r5 5600h ekran kartı rtx3050ti.
Top Bottom