Arama sonuçları: *

1. Y

3 Aylık Game Pass 145 TL

bulamadım link var mı
  2. Y

❌İndirim Bitti! Cities Skylines 2 499tl

https://www.bynogame.com/tr/pazar/diger/kodlu/kodlu-289843 Satıcı steam key olarak veriyor.Bynogamede 4 şubata kadar 350 tl üzerine 50tl kupon var onunla beraber 499tl oluyor almak isteyenler için değerlendirilebilir bir fiyat.Satıcının football manager 24 ilanı da 599 TL'ye düşüyor.Hogwarts...
  3. Y

Steam mağaza ülkesi nasıl değiştirilir

Merhaba elimde control ultimate edition ingiltere için steam key var .Bu haliyle kullanamıyorum.Nasıl kullanabilirim bunu?
  4. Y

football manager 2024 750 tl

onu aldım ama fm için kararsızım
  5. Y

fm 2020 den sonra bedava verdiler mi hiç
  6. Y

https://www.bynogame.com/tr/pazar/diger/kodlu/kodlu-289592 bu oyunun fiyatı daha da düşer mi,ya da bu fiyata alınır mı
  7. Y

bu ubisoft hesabının ederi ne kadardır

hocam yazmışım ya ödeme yöntemi girlmedi fatura yok diye, key sitelerinden aldım 1705738158 hocam yazmışım ya ödeme yöntemi girlmedi fatura yok diye, key sitelerinden aldım
  8. Y

bu ubisoft hesabının ederi ne kadardır

Resimlerdeki oyunların hepsi en üst sürümdür tüm dlcleri vardır, satsam ne kadara satabilirim.(Herhangi bir ödeme yöntemi girilmemiş, key sitelerinden alındı oyunlar)
  9. Y

steam dolarlı indirimler başladı

steam fiyatından bahsetmiyorum ,red dead sadece online olanı alırsan oyundayken social clubtan hikaye modunu da indirimli alabiliyorsun ,onun fiyatını soruyorum 1700590560 şuan 29tl cvarından alıyor doları
  10. Y

steam dolarlı indirimler başladı

red dead online steamde 10 dolar ,kütüphanesinde olan biri bakabilir mi oyun içinden hikaye modunun fiyatı ne kadar
  11. Y

🔥İndirim satıcıya dikkat 389 TL Corsair Vengeance 8GB 320 MHZ RAM

satıcı pelican ama 2 gün önce elektrik11 di adı,sahte ürün gönderme şikayetleriyle adını değiştirmiş
  12. Y

🔥İndirim satıcıya dikkat 389 TL Corsair Vengeance 8GB 320 MHZ RAM

https://www.n11.com/urun/corsair-vengeance-lpx-cmk8gx4m1e3200c16-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-1391869?magaza=pelican
  13. Y

Windows gereksiz hizmetler

60 civarı kapatılabilecek hizmet belirledim, belirlediklerimden yapmaman gerektiğini veya yanlış yaptığımı düşündüğünüz varsa önerilerinizi bekliyorum daha uygulamadım. HİZMETLER Akıllı kart(kapat) Akıllı kart kaldırma ilkesi(kapat) Algılayıcı hizmeti(manuel) Algılayıcı izleme...
  14. Y

Ekran kartında bir günde 7 derece sıcaklık farkı

2 hafta öncesinde termal macunu değiştridim.Düne kadar da bir sıkıntı yoktu 80 dereceyi geçmiyordu yük altında ama bugün ne olduysa 87 dereceyi gördü 85 dolaylarında gidip geliyor şuan boşta fan devri %30 sıcaklık 50 derece neden böyle oldu
  15. Y

Fps arttırmak için neler yapmaliyiz

arama kısmına services.msc yazıp çıkanı yönetici olarak çalıştır öncelikle bağlı kullanıcı deneyimleri ve teleetriyi devre dışı bırak sonra windows sercah ü bulup onu da devre dışı bırak eğere windows güncelleştirmelerini kullanmıyorsan windows update kısmını bul aynı yerden onu da devre dışı...
  16. Y

B450 mi A320 Anakart mı?

Bütçen önemli.Öncelikle toplu bir sistem mi alıyorsun ya da parçaları tek tek eline para geçtiğinde parça parça mı alıyorsun yoksa şimdilik beni idare etsin ileride çıkacak işlemcilere göre yükseltirim diye mi?Eğer donanım yükseltmekseamacın b450 al yok eğer diğer saydığım seçenekler ise parayı...
  17. Y

Şimdi mi bilgisayar almak daha iyi yoksa corona virüsü bitince mi

Dolardan ziyade firmalar parça tedariğinde zorlanıyor bu yüzden fiyatlar daha çok artıyor ,alacağın sistem malum olaylardan önceki fiyatlara takriben denk geliyorsa al çünkü beklersen bu yıl alamayabilirsin.
  18. Y

Mikrofon kendi sesini otomatik %70 e alıyor

görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesinde discordu devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatıp bir daha dene
Top Bottom