Arkadaşlar ben de aldım sabah ki indirimden. Alt limit sorunu yaşanmıyor 540 tl normal fiyat olarak görünüyor ödeme kısmında direkt 1 tl ye düşüyor. Kampanya şartlarını ona göre düzenlemişler. Hiçbir koşula takilmadan 1 tl ye alabildik.
Aynı saticidan geçen ay 12500 e aldım. Birsürü teşhir ürünü satıyodu. Suphelendim ama gelen ürün tamamen sıfır sonra faturaya bi baktim satıcı emperor. Emperor firması miniode adında bir platform kurmuş sanırım ordan devam ediyor. Ben defalarca alışveriş yaptım henüz sorun yaşamadım ama...
Ben almisken keske 1200 watt alsaydim diyorum eğer çok ust niyetleriniz yoksa her türlü yeter. Iyi bi güç kaynagina yinr 6 7 gidiyo 8.500 verip bunu alin derim. Malzeme kalitesi de mükemmel duruyo 10 yıl da garantisi var
Bu Allahın cezası kart tanıtıldığı günden beri aklım onda :D Her gördüğümde ah şu elimde olsa diyorum. ama arada 10 15 fark olacak değmiyor. Performans aynı kart aynı sırf görüntü için de veresim yok.
Pny x-epic 5070ti oc var elimde. Bu kartı aşırı beğeniyorum. Onu 44 45 e satıp buna geçmek istiyorum aslında ama emin olamıyorum. Sırf görüntü ve +2 yıl için 10 bin fazladan verilir mi ?