Arama sonuçları: *

1. clkmichael

Airpods 4 anc olmayan model nasildir güzelmidir

Güzeldir. Tek sıkıntısı çok gürültülü ortamlarda dış ses müzik sesini bastırır (son hızda giden metro, metrobüs vb.). Bunu önlemek için müzik sesini fullersin bu da kulağını acıtır veya zamanla zarar verir.
  2. clkmichael

Türknet mi Millenicom mu

Kesinlikle Turknet. Millenicom kullanan bir tanıdığım hiç memnun kalmadı. Tüm çevrem Turknet'li ve son derece memnun.
  3. clkmichael

12400f li galax 4070 li sistem nasıl ? gaming gen

3060Ti ile kullanıyorum aynı işlemciyi. 2k'da kullanmama rağmen darboğaz yapıyor. 4070 ile yapacağı darboğazı düşünemiyorum. :)
  4. clkmichael

7800X3D ve 4070 ti super monitör önerisi

https://www.epey.com/monitor/dell-alienware-aw2524hf.html
  5. clkmichael

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMİNG M3 AURA MOUSE TEKERLEĞİ SORUNU

Bir buçuk ay önce aynı dert başıma geldi. Bir aylık garanti sürecinin ardından "scroll mekanizması bozuk" teşhisi koyarak yenisini yolladılar. Satın aldıktan bir yıl gibi kısa bir süre sonra Razer Deathadder V3 Pro gibi üst segment bir mouse'da bu süreçlerle uğraşmak can sıkıcı oldu tabi ki...
  6. clkmichael

Öneri 4000TL 2x16 Ram Önerisi

Şahsi düşüncem RAM özelinde uyumluluğu sağladıktan sonra model ve fiyatın bir önemi yok. Tabi ki overclock'lu üst seviye bir işlemcin ve anakartın varsa yüksek mHz düşük CL değerlerini ön plana alabilirsin ancak ortalama bir işlemcin ve anakartın varsa aşağıdaki RAM'lerin tümü seni memnun...
  7. clkmichael

Razer blackshark V2 x mikrofon gürültü engelleme

Yanlış konuya atmışım cevabımı 😖 Bu arada bende de aynı kulaklık var tüm gürültü engellemeleri açtım Discord,Realtek vs. ancak her sesi veriyor cidden. Çözümü yok sanırım..
  8. clkmichael

Razer blackshark V2 x mikrofon gürültü engelleme

Cevabı silemedim :(
  9. clkmichael

Goodram SSD Değerleri Neden Dengesiz?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda Goodram 512GB M.2 SSD (2000-1600) ve Samsung EVO Sata SSD olmak üzere iki adet ssd kullanıyorum. İlk iki fotoğraf art arda yaptığım testler ile Goodram 512GB M.2 SSD'ye ait. Son fotoğraf ise Samsung'a ait. Goodram 2000-1600 değerleri söylenerek satılıyor...
  10. clkmichael

Sıvı Soğutma Önerisine İhtiyacım Var

Kule tipi olarak öneriniz var mı? Biraz araştırma yaptıktan sonra sızdırma gibi binde bir de olsa sistemi bozacak sorunlar okudum. Sistemi dizmek benim için pek kolay olmadı. Dolayısıyla o binde bir riski almaktan çekindim. Kule tipi iyi bir soğutucu almak şu durumda daha mantıklı geldi.
  11. clkmichael

Gayet güzel görünüyor. Fiyatıda uygun. Kullanıcısı var mı acaba burada? Pompa performansı, ömrü nasıldır, sorunu var mıdır? Başka bir konu başlığında bir arkadaş Thermaltake TH240 modelini önermiş. Onun hakkındaki düşüncen nedir?
  12. clkmichael

Overclock yapmayacağım ancak stok soğutucu iyi değil. Ultra ayarlarda Cyberpunk’ta 80 dereceyi gördüm. Hava soğutmaya bir lira vermek yerine sıvıya iki lira vereyim kasa pavyona dönsün istiyorum.😄 Ayriyeten sıvı soğutma ile hem şık bir kasa hem de soğutma adına hiçbir derdim kalmamasını...
  13. clkmichael

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi işlemcim için sıvı soğutucu almak istiyorum ancak kararsızım. Birkaç konu başlığında anakartın dahi sıvı soğutmaya etkisinden söz etmişler. İyicene kafam karıştı. PSU'nun W değeri de etki eder mi acaba? Almayı düşündüğüm iki adet sıvı soğutucu...
  14. clkmichael

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 13.000 TL ÖZELLİKLER: CPU: Intel i5 12400f ANAKART: Asus Prime H610 M-K RAM: Adata XPG 3200 MHz 16 GB x 2 VGA: Asus TUF RTX 3060 v2 OC SSD: WD 500 GB M.2 SSD KASA: VENTO VG14FE RGB ATX Gaming Kasa PSU: FSP 550w 80Plus
  15. clkmichael

GoodRam 1TB M2 SSD Alınır mı?

GoodRam markası ile bağlantısı nedir hocam? Aynı üretici mi?
  16. clkmichael

GoodRam 1TB M2 SSD Alınır mı?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım bir aksilik olmazsa. 500 GB'lik Kingston var sistemde ancak isteğe bağlı 'GoodRam 1TB IRDM Gen3x4 M.2 2280 NVMe SSD (3200MB Okuma / 3000MB Yazma)'ya yükseltilebiliyor. Ben 1 TB SSD istiyordum aslında ancak GoodRam markasına güvenemedim. Siz ne dersiniz? Sizce...
  17. clkmichael

Monster Pusat Pro Wireless kolu çalışıyorken çalışmamaya başladı

Dostum çözüm bulabildin mi? Son konuma göz atarsan ben de aynı şeyi yaşadım. Çıldırmak üzereyim..
  18. clkmichael

MONSTER PUSAT GAMEPAD KAFAYI YEDİ

Merhaba. Birkaç yıldır Pusat Gamepad kullanıyorum. Bugüne dek hiçbir sorun yaşamadım ancak bugün çok enteresan bir sorun yaşadım ve Gamepad ile birlikte ben de kafayı yiyeceğim. Bugüne dek sorunsuz her oyunda çalıştı. Forza olsun PES olsun. Normalde tüm oyunlarımı Steam üzerinden oynarım ancak...
  19. clkmichael

Bu 2 kulaklıktan hangisini almalıyım?

mesaj kasmak için olabilir :) bende hs60 önerirdim bu arada :)
Geri