Arama sonuçları: *

• Users: Riley
  • Order by date
  1. Riley

17" 5070 li bir laptop arıyorum

Macbook sadece. Onun harici oyun için masaüstü al. Gaming laptop pişmanlıktır, 90 derece işlemci 100 desibel fan sesiyle oynadığın oyundan da keyif alamazsın.
  2. Riley

Techolay saçma sapan ban

Light years baby! Light years! Your ban is light years
  3. Riley

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Mitsubishi Lancer Evo IV
  4. Riley

17" 5070 li bir laptop arıyorum

Gaming laptop alınmaz.
  5. Riley

Torrent ile Steam arasında fps farkı olur mu ?

Oyunda DRM koruması varsa, Torrent oyunda daha fazla fps alırsın. Onun harici iki oyunun sürümü aynıysa çok farketmez.
  6. Riley

Ps 5 slim 825gb yeni seri ( CFI-2116 )

Çoğu oyunda kalite ve çözünürlükte epey fark var üstelik kalite modunda FPS'ler daha yüksek. Ama bence değmez, gereksiz masraf gibi. Ama sıfırdan PS5 alacak birinin Pro alması daha iyi olur.
  7. Riley

Ps 5 slim 825gb yeni seri ( CFI-2116 )

1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
  8. Riley

Ps5 için monitör tavsiyesi bütçe:25000

Hocam HDMI 2.1 destekli olmasına dikkat et. Yoksa VRR gibi çoğu özellikten yararlanamazsın ve çoğu oyunu 60 FPS oynarsın.
  9. Riley

Ryzen 5 5600x Düşük Benchmark Sorunu

Ama Multicore'da çok ısınmamasına rağmen sonuçlar düşük ve max 1 volt ve 3.6 Ghz kullanıyor.
  10. Riley

Cinebench R23 single core PBO kapalı: 1.3 Volt, 4,650 GHz, Sıcaklık 75- 79 Derece skoru da bitince yazayım. Ama gördüğüm kadarıyla multicoreda bir sorun var sebebi nedir sizce
  11. Riley

Cinebench R23, PBO kapalı sonuçlar: 0,9 - 1 Volt civarı, 3.6 Ghz, Sıcaklık 60 Derece civarı, Multicore: 8738 şimdi Singelcore da yapıyor bitince yazacağım.
  12. Riley

Arkadaşlar selamlar Ryzen 5 5500'den, Ryzen 5 5600x'e geçtim Cinebench 2024'te Multicore skoru 5500'ün bile gerisinde kalıyor. İşlemci asla 4.6 Ghz'e falan çıkmıyor. Cinebench 2024'te multicore testinde PBO açıkken güç 145 Wattlara dayanıyor, sıcaklık da 90-95'e kadar çıkıyor (Soğutucu Wraith...
  13. Riley

Macbook yazılım sektöründe ne durumda?

Yıllardır bende kısıtlı vs. diyenlere kanıp geçmekte tereddüt ediyordum Air M4 aldım gayet memnunum kısıtlı falan da değil. NodeJS web geliştiriyorum, sanal makinede Ubuntu çalıştırıyorum hiçbir sorun yok. Hatta şarjı çok uzun gidiyor fan falan olmadığı için kafa da ağrıtmıyor. Windows gibi...
  14. Riley

28kya kadar telefon önerisi

S24 FE
  15. Riley

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi

Netspeed hariç herhangi İSS.
  16. Riley

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

300 Bin aboneleri yok. Hatta 150 Binden az çünkü E Devlette 150 Binden fazla abonesi olanlar gözüküyor, Netspeed yok.
  17. Riley

Bende de öyle yarın bunlardan kurtlup TürkNet'e geçeceğim. Comnet gibi batarlar inşallah.
  18. Riley

Yok hocam Bursa'da değilim ancak bende de modeme 75 geliyor ama 35-40 hız veriyor. Bence bunlar Comnet gibi tüyecekler. 1751612575 Bu arada önceden müşteri hizmetlerinde çok kişi olurdu. Şimdi aynı kadın var. 3-4 tane VDSL profilini 17a'dan 30a ya da 35b'ye geçirmek istiyorum diye destek kaydı...
  19. Riley

Hocam bende de akşam 19.00 gibi başlıyor öğlen saatlerine kadar. Bu nasıl siber saldırıymış insanları iyi kandırıyorlar. Dün oyunda ara ara ping çıktı packet loss zaten hep vardı ağır rezalet. Bir de üstüne faturayı 2 haftadır hizmet vermedikleri halde tam fiyattan göndermişler. Bunlar yüzünden...
  20. Riley

Hala Netspeed övenler, stabil diyenler var 😆 Zaten her sabah normale dönüyor akşam üstü çöp olmaya başlıyor 1.5 haftadır bunu idrak edemediniz mi? 1751484387 SNR Margin'i düşür 100 alırsın hocam.
Geri