Arama sonuçları: *

1. Smith & Wesson

❌İndirim Bitti! Gamepower klavyesinde indirim var Eva 7

gamepower ogre rgb kullanıyorum mekanik hiç memnun degilim.
  2. Smith & Wesson

Rx 5600xt mi 1070 ti mı?

performans karşılaştırması yap ama dedigim gibi sogutma kısmında 5600xt var bende tuf serisi çok serin çalışıyor
  3. Smith & Wesson

Rx 5600xt mi 1070 ti mı?

5600xt var sogutma açısından mükemmel fakat performans olarak karşılaştırma yapmak lazım
  4. Smith & Wesson

Anakarttaki statik elektrik nasıl gider

Bilmeyenler bu şekilde cevap yazıyor server var gibi doğru söylüyorsun cat5 ve cat6 arasında fark yok onlar cat6 felan alınca internet hızları uçacak sanıyor.
  5. Smith & Wesson

Haklısın dostum doğru söylüyorsun eskisi gibi değil önemli konular olunca gözden kaçıyor ve gözükmüyor. Birde ekonomiden dolayı herkes indirim kovaladığı için daha çok alışveriş kısmıyla ilgililer.
  6. Smith & Wesson

birde benimkide eski giriş o yüzden yeni çıkanlar usb olduğu için onlarda problem olması zor
  7. Smith & Wesson

Bendekiler de bu
  8. Smith & Wesson

evet eski tip logitech hoporlor zaten kablosunda sorun var bazen oynuyorum öyle geliyordu ses 2+1 çok iyi ses veriyor bası da çok iyi işte bazen yapmıyordu şimdi yapmaya başladı biraz gıcık oluyorsun ses böyle olunca da ama yenisini almaya kalksam 8bin tl felan neyse bi süre daha idare edecegiz...
  9. Smith & Wesson

kulaklıgı taktım kulaklıktan parazit veya farklı bi ses gelmiyor sorun hoporlorde mi peki 1736609309 bu arada hoporlorin sesini sıfıra alıyorum o ses yine geliyor
  10. Smith & Wesson

hoporlor yeşil girişe baglıyorum arkadaki anakart girişine kulaklıgıda oraya mı deneyecegim ? 1736607069 ve bunu bazı yerlerde yapıyor nedense xdefiant oynuyorum örnegin menüde yapıyor ama oyun başlayınca kesiyor
  11. Smith & Wesson

Birde nedense oyun girince yapıyor bu hoporlordeki sesi artıyor oyuna girdigim zaman menüde özellikle çok garip bi ses cıkıyor 1736606725 bu hoporlordeki paraziti ve ses neden oluyor bilgin varmı
  12. Smith & Wesson

daha önce yapmıyordu jack girişini çok cıkarıp taktım parazit olabilir evet biraz eski kablolar onla ilgilide olabilir geçen senede yapmıştı sonra kendiliginden geçmişti
  13. Smith & Wesson

bu forumda eskiden cok yazarlardı kimse görmüyor pek artık
  14. Smith & Wesson

reset tuşu hiç çalışmıyordu zaten cıkartmıştım onu ama temizlikten önce böyle bir şey yapmıyordu. 1736553606 Mesela hoporlorden cızırtı geliyor bunu daha öncede yapıyordu sonra geçmişti bununda elektrikle ilgili oldugunu söylüyorlar anakarttan dolayı
  15. Smith & Wesson

Pc yi temizledim temizledikten sonrada tekte açılmamaya başladı pc power tuşuna 3 4 kere felan basıyorum sürekli öyle açılıyor statik elektrik birikmesinden ötürü mü acaba daha önce yapmıyordu bunu temizlikten sonra oldu parçaları felanda sökmedim sadece camı cıkarıp içeriyi temizledim fanları...
  16. Smith & Wesson

Dün pc yi temizledim fakat elektrik konusunda problem var

anakartı sökmedim ben bir şey sökmeden yaptım temizligi
  17. Smith & Wesson

AMD RX6650XT Wattman Yeniden :(

ddu ile kaldır ve wqol olan driver sürümünü yükle bu kartlarda olabiliyor bu sorun bende de 5600xt var arada yapıyor.
  18. Smith & Wesson

Hangi kabloyu yanlış takacagım ki psu giriş kablosu yerinde takılı temizlikten önce tek tıklamayla açılıyordu neden böyle yapıyor şuan bilmiyorum
  19. Smith & Wesson

Anakartta statik elektrik mi var power tuşu pc yi ilk denemede açmıyor

Dün fanları işlemciyi kasanın içi felan tertemiz yaptım sonra taktıktan sonra da power tuşuna bastığımda güç gelmedi ard arda bastıktan sonra açıldı statik elektrik mi birikti acaba bilmiyorum güç kaynağından kapatıp power tuşuna basılı felanda tuttum ama statik elektrik boşalır diye sanırım işe...
  20. Smith & Wesson

dün gece pcu kablosunu cıkarıp power tuşuna baya bir bastım boşalır diye sonra hiç açmadım pc yi bugün şimdi tekrar taktım kablolarını tek bastığımda yine açmadı pc yi 6 7 kere üst üste bastıktan sonra açıldı temizledikten sonra bu sorun oldu bende ne yapıcam bilmiyorum.
Top Bottom