Arama sonuçları: *

1. necati_genc74

Çözüldü✓ 240hz mi 255 hz mi daha iyi

Onun için ayrı konu açtım bakalım bilen eden birisi illa yazar kral Eyv
  2. necati_genc74

Yardım Nvidia tercih edilen yenileme hızı

Arkadaşlar bu ayarı kullandığımız da monitör görüntü ayarlarında kaç hz ise onu mu kullanıyor yoksa en yüksek değer ne ise onu mu kullanıyor ? Laptobum 255hz veriyor max ama 240 hz kullanıyorum bu ayar sizce hangisini veriyor bana yardımcı olabilecek var mı ?
  3. necati_genc74

Kral peki nvidia ayarında en yüksek yenileme hızı ayarı var onu kullan deyince 240 hz mi kullanıyor 255 hz mi anlar mısın o ayardan 1737654594 Tercih edilen yenileme hızını kastediyorum ekran kaç hz ise onu mu kullanıyor o ayar ? Bilen var mıdır acaba 1737654624 Aynen
  4. necati_genc74

Çok da fark yok gibi ama arkadaşın dediği gibi stabil kullanmak daha iyi gibi geldi ömrüde azalmaz sanki 1737654479 O zaman 240 hz kullanmak daha iyi stabillik açısından
  5. necati_genc74

Eyv kral çok fark yaratır mı hız olarak ?
  6. necati_genc74

Arkadaşlar oyuncu laptobum var monitörüm 360hz ancak laptobumda display girişi olmadığı için mecbur hdmi 2.1 ile bağladım geçici olarak ilerde masaüstü toplayınca ona geçircem sorum şu bana en fazla 255 hz veriyor sizce 240hz sabit mi oynayayım 255hz sabit mi genelde en yüksek değer daha iyi...
  7. necati_genc74

Çözüldü✓ 360hz monitör sorunu

Arkadaşlar kolay gelsin bir sorum olucaktı. Benim bir laptobum var HP markalı modelide victus oyunlarda 360 dahil ve üzeri fos veriyor onda sıkıntı yok tek sıkıntı tek giriş Hdmi girişi var 2.1 destekli ancak ben dikkat etmeyerek 360hz monitör aldım monitörümde de 2 Hdmi 1 tane DP girişi...
  8. necati_genc74

Çözüldü✓ Ses sistemi arıyorum bilgisayar için yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar selamün aleyküm PC için ses sistemi arıyorum piyasa durumu olsun hangi marka daha iyi bilgim olmadığı için bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tavsiye ve önerilere açığım. Bütçem max 1500 TL güzel bişi arıyorum
  9. necati_genc74

Çözüldü✓ Monitör alıcam pek bilgim yok yüksek hzli dayanıklı bişi arıyorum bütçem 5000tl

Arkadaşlar selamün aleyküm monitör alacam ancak piyasaya çok hakim değilim yüksek hali dayanıklı bir monitör arıyorum yardımcı olur musunuz tavsiyelere ve önerilere açığım bütçem 5000tl max
  10. necati_genc74

Çözüldü✓ Oyuncu kulaklığı önerisi

Ben bunu almaya karar verdim oyunlarda vs her yerde yorumları okudum güzel diyorlar sıkıntısını gördün mü hiç yaşadın mı kaç aydan beri kullanıyorsun
  11. necati_genc74

Çözüldü✓ Oyuncu kulaklığı önerisi

Oyuncu kulaklığı arıyorum 1000 1500 TL arası bütçem 1500 TL max aklımda 2 model var razer black shark v2 x modeli birde razer black shark v2 USB modeli var hangisini almalıyım sizce önereceğiniz başka kulaklık varsa onlarıda değerlendirebilirim
  12. necati_genc74

PC toplayacam bütçe 20k monitör dahil olacak

Arkadaşlar selamün aleyküm PC toplayacam veyatta önerdiğiniz oyuncu diz üstü laptoplar varsa önerilere açığım 20k bütçem var önerileriniz nelerdir?
  13. necati_genc74

Çözüldü✓ Gami̇ng Kulaklik Öneri̇si̇(2 Kulaklik Arasinda Kaldim)

Arkadaşlar gaming kulaklığı arıyordum f/p olan bir kulaklık ve piyasayı şöyle bir araştırdığımda kalitesini hissettiren 250 ila 300 tl bütçe arasında en temiz kalitesini hissetiren 2 kulaklık buldum hangisi alınır aralarında 60-70 tl'lik bütçe farkı var çok önemli değil. GAMENOTE H2016D MODELİ...
  14. necati_genc74

Çözüldü✓ 200 İLA 300 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Bu kulaklığa nazaran başka bir önerim var mı tüm önerilere açığım bu jm 711 de alacaklarımın arasındaydı ama bir bekleyeyim diyorum farklı farklı marka kulaklık önerileri felan gelir diye
  15. necati_genc74

Çözüldü✓ 200 İLA 300 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Selamünaleyküm forumdaki tüm Müslüman kardeşlerim.Ramazan ayınız mübarek olsun.Böyle bir giriş yapmak istedim :) Arkadaşlar ben f/p oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Genellikle fps(cs vb) + strateji(lol tft vb) arada (dizi,film ve müzikde dinlerim)oyunları oynamayı seviyorum o yüzden başlıktada...
  16. necati_genc74

400 TL bütçem var mekanik f/p klavye arıyorum yardım

Bunu düşündüm güzel klavye gerçek outemu switchleri var rainbow 8 farklı modu + 5 modda fps, tarzı kişisel ayarlanabilir modlar onun dışında switchleri korumalı ama tek skntısı rgb değil mod seçeneği az ve bilek desteği yok o üzdü biraz :( ama bu fiyat bandında 300 TL'ye yakın bir fiyatı var 50...
  17. necati_genc74

Outemu,jixian,content(optik) gibi switch arasındaki en iyi switch markası?

Teşekkürler aynen 350 tl bandında kaliteli switch olarak alınabilecek en iyi klavye olabilir
  18. necati_genc74

Outemu,jixian,content(optik) gibi switch arasındaki en iyi switch markası?

350 TL'ye alınır mı amazonda 350 tl tam kaç modu vs var rengi benim için çokta önemli değil 1633883886 Bro birde Greetech outemuya nazaran daha kaliteli bir switch mi?
Top Bottom