Arama sonuçları: *

• Users: AMO*
  • Order by date
  1. A

Takdir yada Teşekkür Alırmıyım?

ya ***** mıdır nedir hoca neymiş her sayfaya bakıcam kitaba baştan sona herkesin tüm sayfaları tam olucak diye olmassa sınavdan kaç aldıysa sözlüye onu girerim dedi 68 aldım 60 dedi belki e-okul'a girerken 80 diye girebilir ödevle falan çünkü hiç ödev aksatmam. :D
  2. A

Teşekkür Ederim arkadaşlar sitede ve kendim hesapladım ortalamam sözlüsüz 81 sözlülü 86 Takdir ile geçiyorum :D
  3. A

Nerden windows 10 indirebilirim_

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
  4. A

Arkadaşlar notlarımı aşağı bırakıyorum sizce kaç alırım? Bilgi: 2.satırdaki 1. sınavlar diğeri de sözlüdür. Ders 2.d / 1.d / sözlü ------------------------------- Matematik:68 / 82/ 60 Fen:62 / 87 /100 Türkçe:62 / 78 / 100 İngilizce:80 / 90 / 100 S. İngilizce : 87 / 87 / 100 Beden...
  5. A

VDSL veya ADSL internet önerisi

sa teşekkürler
  6. A

Yanlış Anladınız Galiba Mahallemde VDSL ve ADSL var sizce hangi Operatörü seçmeliyim.
  7. A

Beyler ve Bayanlar , biliyorsunuzki Türkiyede İnternet Problemli ve sahip olmak işkencedir , ben öğrenciyim öğrenci olduğum için bana internet lazım evde internet var ama çok YAVAŞ TTNET kullanıyoruz. Bende okul harçlıklarını biriktirerek şuan 100tl civarı bi para oluştu hergün 10tl veriyolar...
Geri