Arama sonuçları: *

• Users: Myzex
  • Order by date
  1. Myzex

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen tiz ses

Başıma ilk kez geldiği için korktum ama iyice araştırınca öğrendim ki coil whine adında bir sorunmuş. Eğer çok güçlü bir ekran kartı kullanıyorsanız ve çok fazla güç tüketecek bir oyuna girdiyseniz anladığım kadarıyla fazla güç çektiği için ince tiz bir ses geliyormuş bu da normalmiş korkacak...
  2. Myzex

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen tiz ses

Merhaba öncelikle. Ekran kartımı yük altına sokunca çok tiz bir ses geliyor. Fanlardan değil yük altına sokmadan fanları kendi yazılımı üzerinden yüz de yüz de çalıştırdım sadece yük altına girince gelen bir ses. Dinleyebildiğim kadarıyla ekran kartının power soketinde geliyor gibi duruyor...
  3. Myzex

Çözüldü✓ Monitör için kablo tavsiyesi istiyorum.

öneriniz için teşekkürler
  4. Myzex

Çözüldü✓ Monitör için kablo tavsiyesi istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. DP kablosuna ihtiyacım var, fakat internette birçok kablo var. Hangi markaya güvenip alabileceğimi bilmiyorum, bu yüzden sizden tavsiye istiyorum. Kablonun özellikleri olarak 2K 180Hz desteklemesi gerekiyor ve en az 1.5 metre ile 2 metre arasında olması lazım. Kendiniz alıp...
  5. Myzex

Spotify yılık plan yok

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Spotify yılık plan kullanıyorum ödeme günü geldi diye ne kadar ödeyeceğime bakmak için plan sayfasına girdim ve yıllık planı göremedim yıllık plan sadece bende mi yok yoksa genel olarak kalktı öğrenmek istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.
  6. Myzex

Zyxel modemi MPro Mesh bağlamak

Merhaba elimde iki tane Zyxel DX3301-T0 model modem var ikiside Zyxel MPro Mesh destekliyor fakat iki modemi bir türlü birbirine bağlayamadım nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Myzex

BİLGİSAYAR'DA UYGULAMALAR YAVAŞ ÇALIŞIYOR

Merhaba öncelikle bilgisayarıma bir kaç gün önce format attım format atmamın sebebi steam veya discordu açtığımda olması gerekenden çok yavaş açılıyor, yavor.aş çalışıyor. Sorun Valorantın antichat yazılımı vanguardan kaynaklanıyordu. Windows'un kendi dosyalar kısmı da aynı şekilde ilk açtığımda...
  8. Myzex

Windows 11 uygulama kasma ve yavaş açılma sorunu

Bir süre önce USB den windows 11 bilgisayarıma format atım sonrasında bütün driverları kurdum fakat bilgisayarımda 2 uygulama sorunlu çalışmaya başladı biri discord diğeri ise steam bu iki uygulamada olması gerektiğinde aşırı yavaş açılıyor özelikle steam çok yavaş açılıyor sonrasında uygulama...
  9. Myzex

Mouse algılama sorunu

Merhaba öncelikle bilgisayarım fazlasıyla hantallaşmaya başlayınca sıfırladım sonrasında ise bilgisayarıma kullandığım ekipmanlarımın driverını kurmaya başladım Razer Synapse kurdum uygulamayı açtım ve mouse mu görmüyordu. Önce aygıt yöneticisine girdim, mousemu her çıkartıp taktığımda diğer...
  10. Myzex

anonymous ceviri trojen

windows defender buldu çeviri bilgisayar app lerinde
  11. Myzex

anonymous ceviri trojen

anonymous ceviri trojen çıktı bu nedir
  12. Myzex

Çözüldü✓ OYUNDA SESLER ROBOTLAŞIYOR

Merhaba valoranta veya her hangi bir oyuna girdiğim zaman sesler robotlaşıyor arkadaşımla dc konuştuğumuz zaman da onun ses oyun da iken robotlaşıyor
  13. Myzex

Akıllı Bileklik Önerisi

kardeşini kullandığı bir telefon var mı varsa markası nedir ?
  14. Myzex

NASIL BİR mouse ALMALIYIM

Evet sensörü kötü maalesef
  15. Myzex

bu klavye Alınır mı? alinmazmi

RGB değil ama beğenirsen bak derim https://www.trendyol.com/hp/6yw76aa-omen-encoder-kirmizi-gaming-klavye-mekanik-p-38161535?boutiqueId=61&merchantId=220053&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.15.7 inceleme videosu
  16. Myzex

Öneri 1TB FP M2 SSD PCIe 4.0

Birinci önerim bu m.2 ssd olur kendim de kullanıyorum ama dipnot geçmek isterim anakartınız m.2 yuvası gen 4 ise oradaki hızı alabilirsiniz benim anakartımda gen 4 desteği yok ama gen 3 ün verdiği hızları veriyor...
  17. Myzex

Yardım Türktelekom Wİ-Fİ Sorunu

Türk telekomun verdiği modemler biraz dandik oluyor modem kaynaklı olabilir 1703343466 Eğer bütçeniz var ise yeni modem almanızı tavsiye ederim
  18. Myzex

AOC pixart paw-3325 sensör kullanıyor sıkıntı yaratmaz eğer birde yazlım ve rgb takıntınız var ise yazlım ve rgb konusunda da iyi bir mouse
  19. Myzex

Bu mouse'u kullanan çoğu kişi pişman sensörü optik değil lazer olduğu için sıkıntı yaratıyor
  20. Myzex

Yardım Türktelekom Wİ-Fİ Sorunu

Modem türk telekomun verdiği standart modem mi ?
Geri