Arama sonuçları: *

1. HyperZERO

Opera İndirme Hatası

Merhaba, şu sıralar oyun önerilerine bakıyordum ve "The Long Dark" ı gördüm. böyle oyunları sevdiğim içinde yüklemek istedim (korsan bir şekilde). Windows Defender'i hep açık tutarım, virüsler konusunda acemiyim. Oyun dosyasıda zaten 6 gb bişeydi. 4-5 gb kadar inmişti ve bende tam kontrol...
  2. HyperZERO

Kaspersky Ve Malwarebytes

Merhaba, İnternette kaspersky ve malwarebytes'ı kullanmak gerçektende harika olur. malwarebytes trojan siler, kaspersky tarama yapar. Malwarebytes'i kurdum. Sıkıntı çıkmadı fakat üstüne kaspersky kurunca Kaspersky, "MalwareBytes ile doğru çalışmam ben" dedi bende kurmadım. Eskiden ikisi birden...
  3. HyperZERO

Çözüldü✓ Soğutucu Kablo Sorunu

Merhaba, bir kaç gün önce Frispy Fnc-5230ST diye bir laptop soğutucusu aldım. Soğutmasında sıkıntı yok fakat usb girişleri bir usb de fazla kalınca soğutucudan "dızzzz tızzzz" diye sesler gelmeye başlıyor ve soğutmuyor usb giriş değiştiriyorum düzeliyor. Artık kablo mu ısınıyor bilmiyorum çok...
  4. HyperZERO

Düşük Sistemli Zombi Oyunu.

İşmlemcim amd ryzen 3 3200U with radeon vega mobile 2.60 GHz ramim ise 8 gb ama 5 gb si kaldı. ekran kartım ise amd radeon vega 3 graphics 64 bit sistem. 1643649193 teşekkür ederim saolun.
  5. HyperZERO

Düşük Sistemli Zombi Oyunu.

Merhaba. Şu sıralar içinde zombi bulunduran dying light gibi aksiyon oyunlarına takıldım. Fakat düşük sistemli ve laptopta oynanılabilir olması lazım. Bende bilgisayar,sistem ve oyun gibi konularda acemiyim. Bana yardım edebilir misiniz ?
  6. HyperZERO

Gamepad ile oynanan 2d pc oyunları

evet o oyunları bende çok severim 1632649291 taamam teşekkürler deneyeceğim 1632649312 hadese başlayacağım saol.
  7. HyperZERO

Oyunlara para vermiyorum ama bakarım olur. 1632648753 teşekkürler
  8. HyperZERO

Tamam olur.
  9. HyperZERO

Bana 2 boyutlu gamepad ile oynanabilen ücretsiz oyunlar önerebilir misiniz ? Ama ücretsiz olabilir mi ?
Geri