Arama sonuçları: *

1. B

Oyuna Gi̇rdi̇ği̇m An Pc Ki̇tleni̇yor Lütfen Yardim!!

Hocam bende 4x4 ram vardı biri bozuldu ben o yüzden dedim donanımsal olmuş veya diğer tamı bozduğu için olabilir diye dedim
  2. B

ekran kartı gtx 750 ti işlemci amd fx 6300 ram: gskill 4 gb 1600mhz ddr3 sdd: sandisk 240 gb win sürümü: WİN 10 21H2 daha hiç format atmadım gerek duymadım yani donanımsal bir hata olarak düşündüm
  3. B

SORUN 1 SENE ÖNCESİNDEN BAŞLADI AMA BİR TÜRLÜ SONUÇ BULMADIM ACABA NEYDEN KAYNAKLANIR OYUNA GİRİYORUM DİREK KİTLENİYOR YENİDEN BAŞLATMAM GEREKİYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  4. B

OYUNA GİRDİĞİM AN PC KİTLENİYOR

Sağolsın tekrardan teşekkürler ederim
  5. B

Allah razı olsun kral bozuk Ram ı buldum şuan 4 GB ile sorun çıkarmıyor peki ne yapmalıyım şuan
  6. B

Neyse yinede teşekkürler
  7. B

tam burda gg oldu pc 1628424506 termal macunlarıda değiştim ayrıyetten yine çözülmedi sıkıntı
  8. B

amd fx 6300 3.5ghz ASUS gtx 750 ti OC wd blue 1tb sandisk 240gb ssd 2x4 gskill ripjaws RAM 1600mhz 1628423644
  9. B

bu skıntı 1 aydır var ne yapacağımı bilmiyorum ramden diye düşünüyorum ama ramtest yaptığımda baya hata çıkmıştı yinede sizlere sorayım dedim boş boşuna ram almıyayım bu arada sıcaklık değerlerim stabil yardım ederseniz sevinirim :)
  10. B

Yardım "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor."

büyük ihtimal kapandı globalde direk sunucu veriyordu belki onun önüne geçmek için kapatıldı
  11. B

Oyun açtığımda pc kitleniyor hareket etmiyor?

Dostlar bugün pcye girdim ilk cs go oynadım sıkıntı çıkmadı sonra gta 5 e girdim tak kitlendi pc tekrar açtım bütün oyunları denedim aynı şekilde kitleniyor pc lütfen yardım edermisiniz size zahmet
Top Bottom