Arama sonuçları: *

1. K

Karşılaştırma için bana yardımcı olurmusunuz

Günlük kullanım için lazım. Arada dizi izlenir ve düşük oyunlar oynamak için. Acer aspire özellikleri güzelmiş, indirimede girmiş. Marka olarak acer nasıldır. Teknik servisi nasıldır. Ürün dayanıklımıdır, bana sorun çıkarır mı?
  2. K

Afedersiniz 1 modeli 2 kere göndermişim 1632913329 Bi yakınım dell veya lenovo almamı söyledi. İnternette araştırma yaptığımda herkes dell hakkında güzel yorumlarda bulunmuş. Özellikle latitude hakkında. Gönderdiklerim arasından hangisini seçerdiniz. Bide siz olsanız hangi model ve markayı...
  3. K

merhaba arkadaşlar. 5 tane dell arasında kararsız kaldım. Çok fazla bilgim yok. İ5-i7, 10. Ve 11. Nesil vs. 8gb alırsam ileride sanırım yükseltebiliyormuşum. Görseldekilerden bir tanesi 10.nesil ama i7 ve uhd620, diğerleri 11.nesil ama i5 ve intel iris xe. Günlük kullanım için lazım. Arada dizi...
  4. K

Bu model nasıldır

Merhaba arkadaşlar Günlük kullanım için laptop arıyorum. Bi yakınım dell veya lenovo almamı önerdi. Eticaret sitesi için panel kullanımı, banner tasarlama, hem dizi izlemek, arada düşük kaliteli oyunlar oynamak istiyorum. Uzun süre dayanır mı? Sizce F/p olarak bu laptop işimi görür mü...
  5. K

Dell latitude laptop alınır mı

Merhabalar Sizce bu fiyata bu bilgisayar alınır mı? Laptoptan beklentim uzun ömürlü olması. Günlük kullanım için uygunmudur. Akşamları genelde dizi izlerim. Ara sıra eski oyunları oynarım. Call of duty mw3, call of duty 2 gibi oyunlar. Sizce fiyat performans ürünümüdür...
Geri