Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

10-12 olursa sanki alınması da mantıklı olur gibi fiyata göre forumda sorarım artık benim anakarta uyar mı diye 😅
  2. O

Hindistan’da 310 dan çıkacakmış galiba, am4 olsa bile kaç kişinin setupına uyar bilemiyorum. Bende Asus prıme b350m a anakart var 5800x3d alsam ne olur 😂 Power da değişim isteyecek
  3. O

İlk gün bi 2600 e görünmüş sonra Birdaha çıkmadı ya 😂 hayır indirim de olmuyor ddr4 işlemcilerde niyeyse
  4. O

🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Hayırlı olsun, mekanik klavye kullanmış mıydınız onun gibi mi hissiyatı? Manyetik ile mekaniğin kullanımdaki farkını merak ediyorum da
  5. O

Yardım Apple Watch 9 Demo Modunu Kapatamıyorum

Siz ne almıştınız? Birde iade sürecinde ne yaşadınız sorun çıkardılar mı?
  6. O

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Şunu alıp sonra iptal etmeye çalışmıştım, kargoya verildi diye iptal etmemişler. Kargocu da bırakıp gitmiş kapı önüne. Açmadan iade etsem sorun olur mu ya da açsam sorun olur mu durumunu merak etmiyor da değilim 🙈
  7. O

Yardım Apple Watch 9 Demo Modunu Kapatamıyorum

Ben watch 9 almıştım onu iptal ettiler şarj olmuyor diye. O iptal olmasaydı bedavaydı 😅
  8. O

🔥İndirim Mediamarkt Seçili Ürünlerde 3al2öde

Geçende böyleydi Ssd leri ayarladılar heralde 😂
  9. O

telefondan sipariş edip iade edebilen oldu mu acaba ya? İade sürecinde sorun çıkıyor mu merak ediyorum. Benim watch 9 için aradılar şarj olmuyor dediler iptal etmek durumunda kaldım. Watch 10 nasıl gelecek bakalım.
  10. O

Amazondakini sipariş geçmiştim ama galiba çok iyi fiyat değilse biraz daha bekleyip olmazsa 16 GB lık modellerden arama yapayım 😅
  11. O

1080p de oynuyorum hocam da normalde Nvidia tarafı düşünüyordum indirimi görünce bilemedim. Bu arada itopya mağazalarda da şu 13499 a düşmüş hangisi mantıklı
  12. O

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

O mu bu mu mantıklı hiçbir fikrim yok 😅
  13. O

Ayıba bağlı olmasa da 14 günde iade hakkımız olmaz mı acaba ya bende telefonla sipariş geçtim ne çıkacak bilmiyorum.
  14. O

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Watch 9 daha iyi değil mi Se ye göre? Bu arada ne kadara aldınız
  15. O

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 17-30" Monitör Tutucu 850 TL

Hemen 899 yapmışlar yine 😂
  16. O

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Rgb var mı bu klavyede birde başka membran klavyenin keycapleri uyar mı ki 😂
  17. O

Gidince de kanser ediyorlar gibi hocam forumdan takip ettiğim kadar 😂 ben Ankara’da 2 Mağaza sordum da bozuk dediler
  18. O

hayırlı olsun bende ankaradakilere baktım da bozuk falan dediler telefondan sipariş ettim bakalım.kordon falan olmaması da garip geliyor bu arada ama :D 1779805296 hocam ilk defa alıyorum watch da celular sizce önemli mi 10u sipariş ettim bende
Geri