Arama sonuçları: *

1. Efe D.

Modding 1-UUp Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek İSO Oluşturma

Teşekkür ederim cevap için.
  2. Efe D.

Modding 1-UUp Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek İSO Oluşturma

Hocam msmg yeri bana biraz çok gereksiz geldi. Yani kurduktan sonra sonra visual gibi şeyleri kurabiliriz. Sadece UUP ve NTlite kısmı yeterli.
  3. Efe D.

Öneri 80K Bütçe Laptop+Ekipman Toplamamız lazım

Hocam ne zaman indirimler başlıyor o zaman alayım ben. @MoonWalk
  4. Efe D.

Öneri Game Garaj Slayer r9t 5060 Alınır mı?

Bu laptop hakkında iyi şeyler duydum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
  5. Efe D.

Öneri 80K Bütçe Laptop+Ekipman Toplamamız lazım

80k bütçem var laptop klavye mouse mousepad kulaklık almak istiyorum sizce ne yapmalıyım.
  6. Efe D.

Hellios 2 pro s mi scyrox v6 mı daha iyi?

Hangisini daha iyi diye çok merak ediyorum tutuş önemli değil. Şimdiden teşekkürler
  7. Efe D.

Yardım 50k Bütçe Var Laptop İçin Seri Yardım Lazım

Hocam 5050 4060 eşit ise size attığım hp victusta bulunan i7 14hx işlemci sizin çnerdiğiniz gamegaraj laptobundan daha iyi çünkü ryzen 9 7845hx i7 14hx daha kötü bir işlemci. O zaman hp vixtus daha mantıklı olmaz mı geri kalan özellikleri aynı zaten. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Sizi akşam...
  8. Efe D.

@PNSHER hocam harbiden baya sağlam özellikleri var gerçekten ama 5050 4060 a göre kötü diyorlar ne diyorsun aynı zamanda game garaj çok bilindik bir marka değil
  9. Efe D.

Hocam attığım bu üç linkteki laptoplardan sence hangisini almalıyım sence@p 1751657262 @PNSHER
  10. Efe D.

https://www.gamegaraj.com/laptop/erazer-deputy-p60-md62748-r32-intel-core-i7-13620h-16g-814/ bu fena değil gibi aralarında gidip geliyorum 1751656917...
  11. Efe D.

https://www.gamegaraj.com/laptop/erazer-scout-17-e1-md600006-r32-intel-ultra-5-210h-32g/ bunu almak istiyorum fakat daha iyi önerisi olan varsa lütfen yazsın.
  12. Efe D.

Hepsiburada Laptop Almak İçin Güvenli mi?

Kafam başka yere gitmiş. Gpn teknoloji kısmında biraz kafam karışıyor işte hp storede satılmıyor ama bu adamlar nasıl satıyor anlamış değilim. Garantisi vesaire be düşünüyorsun sen genel olarak. Kapalı kutu diyorlar ama bilmiyorum. 1751480766 @Golf 4 R32
  13. Efe D.

Hepsiburada Laptop Almak İçin Güvenli mi?

Hp victus 16 https://ty.gl/76sj1ge5x09ft yani bu linkteki laptobu alacağım fakat satıcı hp store değil başka bir satıcı. O yüzden güvenmedim bu modelde hp storede yok sizce ne yapmalıyım satın alsam sıkıntı çıkar mı buradan?
  14. Efe D.

40-46 k arası laptop önerisi

15. Efe D.

Çözüldü✓ Laptop kendi kendine kapanıyor

Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Sorun bakımdaymış. Gidip termal macun ve tozunu temizlettirdim. Mis gibi oldu kapanma sorunu kalktı ortadan her laptop kullanıcısına tavsiyem her sene veya çok kullanıyorsanız 6 ayda bir bakım yapın termal macun ve temizleme olarak.
  16. Efe D.

hocam içini temizlettirmeye götürecem tozlanmış biraz. Termal macun vesaire yenileticem 1723503196 hocam ben baktım biraz ozlanmış gidip hemen termal macun vesaire yenilettirecem
  17. Efe D.

tamam dır hocam denerim. Hatta gidip bir temizleteyim 2 yıldır bir bakım yapmadım termal macun ve tozları temizletsem iyi olur gibi
  18. Efe D.

HP Victus 1723112161 HP VÜSTUS LAPTOP
  19. Efe D.

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

kapatılması çok saçma buradan ekmek kazanan insanlar var. Reklamcılar vesaire eğer dilencileri görmek istemiyorsanız tiktok a girmeyin bu kadar kolay.
  20. Efe D.

evet olabilir. Tam olarak kapanmıyor laptop hocam. Güç düğmesine bastığım zaman pc nin açılma logosu sonra şifre felani giriyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum oyun açık vesaire 1722966484 ne yapmam lazım hocam 1722966734 hocam uyku moduna geçmiyor test ett,m az önce. Uyku moduna geçseydi...
Geri