Arama sonuçları: *

• Users: Bragi
  • Order by date
  1. Bragi

epıc games %33 ındırım kuponu tek seferlik mi

tamamdır teşekkürler
  2. Bragi

sordum sadece tekrar kullanılabilir mi acaba diye kupon açıklamasında ''Ürünü satın almak için kullandığın Epic Kuponu sana iade edilmez ancak asıl satın alımının ardından etkinlik boyunca kullanabileceğin yeni bir Epic Kuponu alırsın.'' yazdıgından aklıma takıldı
  3. Bragi

epic games üzerinden suanlık gta5 almak istiyorum daha sonra 10 ocaga kadar tekrar god of var last of us vb alacagım fakat bu %33 luk indirim kuponu tek seferlik mi yani şuan gta5 i aldıktan sonra yaklaşık 10 gün sonra tekrar o %33 lük indirimden yararlanabilecek miyim
  4. Bragi

Yardım ekran kartini taktim fakat kablonun biri bosta kaldi normal mi

hazir sistem aldik ekran kartini taktim fakat kablosunda biri bosta kaldi bu normal mi
  5. Bragi

Yardım redmi 10c alinir mi?

taksitle 5000 tl ye redmi 10c almak mantikli mi
  6. Bragi

Yardım redmi 10c vs galaxy a13

redmi 10c yada galaxy a13 alinir mi hangisi daha mantikli
  7. Bragi

30k monitör klavye vb. dahil beyaz sistem

yani aslında her şey beyaz olmasını istiyordumda bu fiyata pek de mümkün değil gibi
  8. Bragi

30k monitör klavye vb. dahil beyaz sistem

bu sefer cidden alabileceğiz sanırım monitörü klavyesi kulaklığı herşeyi içinde 30k bütçe var beyaz bir setup istiyorum yardımcı olabilir misiniz
  9. Bragi

5k alti laptop iyi midir?

Simdi benim aklima yatmisti aslind ama almayalimmi simdi Animasyon dedigim 2d animasyon hicmi is gormez ki
  10. Bragi

Simdi benim aklima yatmisti aslind ama almayalimmi simdi bunu
  11. Bragi

Animasyon oyun ve web
  12. Bragi

4600tl bu laptopa bana iyi gibi geldi sizce nasil CİHAZDA 16GB DUAL KİNGSTON RAM KİTİ BULUNMAKTADIR. PİYASA DEĞERİ 1000+ TL CİVARINDADIR. İNTENSO 256GB SSD BULUNMAKTADIR SIFIR ALINMIŞTIR. + 1TB HDD BULUNMAKTADIR. 3 AY ÖNCE İNTEL EKRAN KARTI + NVS 5200M QUADRO NVDİA EKRAN KARTI BULUNMAKTADIR...
  13. Bragi

Yardım 5k alti laptop onerisi

Tamam teşekkür ederim 1655735330 Teşekkürler 1655735351 Teşekkürler
  14. Bragi

Yardım 5k alti laptop onerisi

Beyler babam 5k alti birsue alabilcegini soykedi 5 ya duzgun bisey yok ama ben bisey buldum sizce daha iyileri bulumabilirmi bildiginiz varsa atabilirmisiniz...
  15. Bragi

30k'ya 1 Günde Bir Sistem Yaptım Sizce Nasıl?

Tamamdır teşekkür ederim bu arada sistemin görünüş olarak gerçekten çok güzel maşallah eline emeğine sağlık
  16. Bragi

Bir ricam olucaktı eğer müsait olursanız sisteminizi kulakliginizi klavyenizi vb gosterip video yada fotoğraf atabilirmisiniz beyaz ağırlıklı sistemlere oldukça meraklıyım çok hoş duruyorlar
  17. Bragi

Hayalimi süsleyip hayalimde kalmaz umarım
  18. Bragi

Evet görünüş olarakda gerçekten çok iyi dediğiniz model fakat sistem beyaz ağırlıklı olduğu için pek gitmeyebilir tekrardan teşekkürler bu arada 1650843442 Evet beyaz ağırlıklı olunca parça bulmak oldukça zorlaşıyo kötü yada uyumsuz parçalar düşüyor
Geri