Arama sonuçları: *

1. I

hangi anakartı tercih etmeliyim?

son sorum bu teknolojiler neler ve benim bilgisayar başında oyun oynarken yada bir işlem yaparken neyi farklı görmemi sağlayacak yada daha hızlı görmemi. cevapların için teşekkür ederim .
  2. I

teşekkür ederim fakat günlük bir kullanıcı olarak kolay kullanımı olsun istiyorum overclock vs. ile uğraşmayacağım. bunları göz önünde bulundurduğunuzda yinede B550M-A Pro'yu mu önerirsiniz.
  3. I

benim çok bilgim yok anakartlar hakkında neden seçtiğinizi yazabilir misiniz?
  4. I

Merhabalar, sinerji bilgisayardan sistem alacağım ve hazır sistemde anakart olarak bunları seçebiliyorum. RX 6600 XT / Ryzen 5 5600x sistemde en iyi F/P olarak hangisi olur yardımcı olabilir misiniz? kasa NZXT H510 Tempered Glass Siyah USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa ve bütçem çok fazla değil fiyatı...
  5. I

hangi belleği seçmeliyim?

GeIL iyi midir? daha önce hiç duymadımda
  6. I

2. attığım fotoğraf farklı
  7. I

burada neyi tercih ederdiniz? yine F/P olarak cevabınız için teşekkür ederim.
  8. I

Merhabalar, sinerji bilgisayardan sistem alacağım ve hazır sistemde bellekte bunları seçebiliyorum. RX 6600 XT / Ryzen 5 5600x / Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart'a hangi belleği tercih etmeliyim F/P olarak yardımcı olabilir misiniz? ve neden neye göre tercih ettiğinizi...
Geri