Arama sonuçları: *

1. I

Hdd kurulu sisteme ssd aldım

anladım teşekkür ederim yardımcı olamak isteyen herkese iyi geceler 🙂
  2. I

klonlarken sanırım kullanılan programda c ve d olarak iki ayrı disk göstereceği için ayrı olarak kopyalanıyor. çok soruyorum ama yalnız cyi nasıl sileceğim anlatabilirmisiniz?
  3. I

klonladıktan sonra c ye format gerekmiyor mu peki benim klonlamaktan anladığım hem hddnin c bölümünde hem ssdde aynı şeyler olacak cyi silmek gerekmez mi
  4. I

hiç format atmadan ssdye windowsu kurunca 400gb den fazla boşluk kalır sanırım boot menüsünden önceliği ssdye verdikten sonra hdd içindeki verileri o 400 gb a sığdırıp hddye format atacağım sanırım anladığım kadarıyla
  5. I

forumda bir kaç başlıkta technopatın klonlama videosu atılmış ama o videoda c d olarak ikiye bölünmemiş bilmediğim bişeyde yapmak istemedim sağol yinede. birde bu klonlama derken hdd içindekiler ssdye taşınıyor mu sadece kopyalanıyormu?
  6. I

Arkadaşlar 1tblik hdd kullanıyorum şimdide 480lik m2 ssd aldım. forumda birkaç başlığı okudum ama tam anlamadım. kullandığım hdd 500 500 iki parça halinde kullanıyorum c ve d olmak üzere. önemli şeyleri dye depolayıp cye de format atmam mümkün mü? sonrada ssdye windowsu kurarım diye düşündüm...
Top Bottom