Arama sonuçları: *

1. E

Epic Games Install Failed hatası

Epic Games'te görseldeki gibi "Install Failed" (Kurulum Başarısız) hatası alıyorum. Oyunun yarısını indirmiştim ama geç saat olduğu için dün gece durdurmuştum. Bu sabah da bilgisayarı başka bir odaya geçirdim. Normalde kablolu internet bağlıydı, Wi-Fi'ye geçtim. Yarıda kalan yükleme işlemini...
  2. E

EFootball 2025 rakiple bağlantı kurulamıyor hatası

eFootball 2025'te online maçlarda rakiple bağlantı kurulamıyor hatası alıyordum. Cihazdan kaynaklı olduğunu düşünüyordum, yeni iPad cihaz aldım ve onda da aynı sorun var. Sorun galiba internetten kaynaklı. Bu sorun canımı sıkmaya başladı. Vpn açmadan online maça giremiyorum. Bu sorunu nasıl...
  3. E

Yardım EA FC 24 "failed to launch Game" hatası

EA FC 24'te "failed to launch Game" hatası alıyorum diğer Windows kullanıcı hesabından oyuna girebiliyorum ama bu Windows kullanıcı hesabından giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. E

Razer kulaklığımdan ses gelmiyor

Benim bir Razer 7.1 kulaklığım var 5-6 aydır kullanıyorum. Hiç bir sorun olmamıştı. Şimdi ise nedense kulaklığımdan ses gelmiyor. Realtek(R) Audio'yu seçtiğimde kulaklıktan ses geliyor ama mesela FIFA 23 ve PES 2021'de spiker sesi menü efekt sesi vs. gelmiyor.
  5. E

Yardım PES 2021 oyuncuya özel gol müziği ekleme

Gördüm youtube'da ama nasıl yapıldığı yok
  6. E

Youtube'da yok nasıl yapıldığı
  7. E

Nasıl eklerim onu soruyorum
  8. E

PES 2021 oyuncuya özel gol müziği nasıl eklerim? Örneğin: Cenk Tosun Tosun Paşa müziği gibi
  9. E

Windows 11 silinen klasörü geri getirme

Haklısınız.
  10. E

Yardımınız için sağolun
  11. E

Geçenlerde yanlışlıkla bir klasörü çok kez masaüstüne bile sığmayacak kadar çok kopyaladım yanlışlıkla. Çok kasıyordu masaüstü hiç bir simge gözükmüyordu ve o hesabı sildim yanlışlıkla dosyaları da sildim ve dosyaları sildiğimi farkedince sistemi eski bir güne döndürdüm ama yine de dosyalar...
  12. E

RDR 2 haritada görev gözükmüyor

Uyuyunca geliyormuş görev sağolun
  13. E

RDR 2 haritada görev gözükmüyor

RDR 2'de Chapter 4'teki Jack'i aldığımız görevi tamamladım ve görevden sonra yeni görev gelmedi. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz?
  14. E

RBDM 23 Unable to open main database file hatası

RBDM 23'te bir FIFA 23 squad dosyası seçtiğimde bu hatayı alıyorum lütfen yardım eder misiniz?
  15. E

The Last of Us Part I gölgelendiriciler ne kadar sürede iner?

Oyunu yeniden başlattım %34 ken 1 saat önce falan 5 dakikada yüklendi
  16. E

Şu an yüzde kaç sizde? Gerçekten tam bir rezillik.
  17. E

Teşekkür ederim umarım öyle olur sağolun. Bu yavaş indirme server doluluğundan olabilir mi? İlk günü çünkü çok kişi indiriyordur.
  18. E

The Last of Us Part I gölgelendiriciler ne kadar sürede iner? 50 dakikadır iniyor sadece %20 indi. Ne kadar sürede iner? Gölgelendirici indirince ne oluyor?
  19. E

UNCHARTED 4 PC versiyonu konuşma sesleri gelmiyor

Fransızca dili haricinde hergangi başka bir dili seçtiğimde ses gelmiyor ve fransızca dilini seçmediğimde oyun kasıyor
Geri