Arama sonuçları: *

1. ErdemmK

Çözüldü✓ BIOS süresini 37 saniyeden 8 saniyeye nasıl indirdim?

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Sorun yaşayan arkadaşlar içinde yararlı bir konu olmuş oldu.
  2. ErdemmK

AM5 SİSTEMLERİN YAVAŞ AÇILMASI

Beta olmayanı indirin.
  3. ErdemmK

Buradan önce bios dosyanızı indirin, ardından videodaki adımları takip edin. Ve bahsettiğim ayarları en baştan uygulayın. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b650m-k/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-K
  4. ErdemmK

Normal şartlarda hata vermemesi gerekiyor. Bios üzerinde farklı ayarları kurcalamadınız değil mi ? Sisteminizi yazabilir misiniz. Eğer değilse önce bios update, ardından biosu default ayarına çekip f10 yapıp çıkıp tekrar bios girin. Önce expo açıp ardından tekrar f10 yapıp çıkıp, tekrar bios...
  5. ErdemmK

Bu konuda bir süredir sıkıntı çeken birisi olarak birkaç söyleyeyim. Daha henüz B850 serisi yeni çıkmışken B850 gaming plus wifi model anakart satın aldım. Expo açıkda olsa kapalıda, boot süresi ram'den kaynaklı olarak geciktiği için otomatik olarak açılış süresi uzuyor. Yukarıda da zaten...
  6. ErdemmK

7900 xt den 9070 xt ye geçilir mi

Aynı kartı kullanıyorum kral. Kesinlikle geçilmeye değmez. Zaten kart çok güçlü, sırf kasaya sığmıyor diye geçmek istiyorsanız alacağınız kartın sığacağıda meçhul. En iyisi bir kasa değişimi yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
  7. ErdemmK

Amd Ryzen 5 7600X Isınıyor Sizce Hangi Sıvı Soğutucu Almalıyım

Bu ürünü önerebilirim hava soğutma olarak. https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  8. ErdemmK

Amd Ryzen 5 7600X Isınıyor Sizce Hangi Sıvı Soğutucu Almalıyım

360 lık alamıyorsan 240lık hiç alma bence. İyi bir hava soğutucu daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Kasanız 360 desteklemiyor mu ?
  9. ErdemmK

GTX 760 DRİVER Bulamadım yardımcı olun lütfen.

Nvidianın sitesinde mevcut ? https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
  10. ErdemmK

I7 10700k OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM

Aynı sisteminizi bende uzun süre kullandım. 10700k + z490 + rtx 3090 olarak. 3090 a güzel darboğaz yapıyordu 2k çözünürlükte. :) Bende bir nebze de olsa darboğazı azaltabilmek için o.c yapmıştım. XTU üzerinden yapmak pek saglıklı olmuyor öncelikle onu belirteyim. Bios üzerinden yapmanız...
  11. ErdemmK

Yardım Nvidia Driver ile Performans Düşüşü!!!

Yani hocam bunların %100 doğruluk payları yok. FPS i sadece ekran kartı vermiyor sonuçta. Testin birisi intel birisi amd işlemcili. Fark oradan kaynaklanıyodur.
  12. ErdemmK

CORSAIR HS80 Wireless/Logitech G G733 Hangi kulaklık modelini tercih etmeliyim?

%80 mi ? Ben daha %40 üzrine bile çıkardığımı hatırlamıyorum reis, %80e çıkarsam kulaklarım patlar galiba. Şaka değil ciddi bu arada.
  13. ErdemmK

Cızırtı olarak tam neyden bahsettiniz anlamadım ama dip ses den bahsediyorsanız öyle bir şey yok. Herhangi bir cızırtı seside duymadım.
  14. ErdemmK

2 yıla yakın bir süredir G733 kullanıyorum. Şarj süresi 20 saatten fazla gidiyor 23 24 saat gibi gidiyor. RGB kullanmıyorum hep kapalı. Ses kalitesi beni tatmin ediyor. FPS oyunu da oynuyorum hikaye de, müzik de dinlerim bence iyi yani. Baya hafif kafanı sıkmıyor kulaklarını ağrıtmıyor. Genel...
  15. ErdemmK

🔥İndirim 6000MHz CL30 1x16 1800₺ | 2x16 3500 ₺ Patriot Viper Venom

Kimse kusura bakmasında, bende bu arkadaşın yorumuna %100 katılıyorum. Özellikle amd sistemler de ram seçimi çok önemliyken, böylesine giriş seviyesi bir ürün tercih edilmesini bende önermezdim.
  16. ErdemmK

Garantiye nasıl yollarım Logitech

Geçtiğimiz cumartesi, kullandığım mouse da sorun olmuştu. Önce logitech e mail attım. Satın aldığım yere başvurma mı söylediler. Mediamarkt dan almıştım. Götürdüm fatura ile teslim ettim. Sende nereden aldıysan muhtemelen fatura istenecektir ürününün. Yada görüşmen gerekiyor.
  17. ErdemmK

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

İtopya da var ön sipariş olarak
  18. ErdemmK

Başladı zaten.
  19. ErdemmK

11 sayfa yorumları okuyamadım ama 7900XT kullanıyorum bunu satıp 5080e geçmeye gerek var mı ya ? Yani TR incelemelerini izledim aynı şeyin lacivertini yapıp sürmüşler gibi geldi bana.
Top Bottom