Arama sonuçları: *

1. T

bu sistem csgo açarmı?

o bilgisayarın çalışması mucize :)
  2. T

Yardım CS GO VAC OYUN DOĞRULAYAMADI HATASI

ne durumdasın çözdün mü
  3. T

Arkadaşlar 30K Bütçem Var Sağlam Hazır Kasa Önerir Misiniz ?

Selam işlemciyi düşük tutma çoğu oyun işlemciye yükleniyor. 13600k gibi bir işlemciye çıkabilirsen muazzam olur.
  4. T

5600X İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

Selamlar, SE-214-XT 5600 ve 12400 gibi işlemciler için iyi 2-3 forum yazısında önerdim bugün tavsiye ederim denediğim kullandığım bir ürün. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
  5. T

Hangi Ekran Kartını Almalıyım

selamlar banayeni.com die bir site var oradan 3-4 tane aldım ben 2. el ekran kartı sorun yaşamadım. şuan 3070 ler veya 3070ti ları öneririm.
  6. T

12400f 3060 ti 1080p'de işlemci stok fanı yeterli olur mu

selamlar 12400f le oyun oynayacaksanız en azından ID-COOLING SE-214-XT gibi soğutucu almalısınız eğer bütçeniz yoksa en azından böyle bir ürün alın bir çok pcimize kurduk ryzen 5600 ve intel 12400 gibi işlemcileri çok rahat yük altında soğutabiliyor.
  7. T

İŞLEMCİ SICAKLIĞI NORMAL Mİ

Selamlar normal ama normal değil :) oem hazır pc firmalarının stok fanla pc satma furyası yüzünden bütün hazır sistem alan müşterilerin mağdur olduğu bir durum ID-COOLING SE-214-XT işlemci soğutucu alırsanız sorununuz çözülür. Hiç öyle fazla para vermeyin 600 tl civarıydı
  8. T

Sıvı soğutma önerecek olan var mı ?

Çok iyi öneri. 240 XT yi 5950x de 10 gün %100 yükte çalıştırdım canavar gibiydi 360 XT yi düşünemiyorum , boşa para vermemek lazım ID-Cooling üretiyor bu markaların bir çoğuna zaten.
  9. T

asus rog ryujin 360 nasıldır

Noctua fanlarla desteklenmiştir tüm camia ve testlerde fiyat performans da ID-Cooling , Arctic , Alseye gibi markalar eziyor bu ürünleri ne gerek var o fiyata, hem rgb efekt tarafında ZoomFlow 360 XT modeli ne bak derim.
  10. T

Th240 sıvı soğutma iyi mi?

Bu fiyatlara ID-Cooling Zoomflow serisi gibi modeller varken bu modeller fiyat performans olarak geride kalıyor
  11. T

LCD ekrana ve RGB l fanlara sahip sıvı soğutucu tavsiyesi

ryzen 5600x e sıvı soğutucu almaya gerek yok :)
  12. T

İşlemci Soğutucunun Fanları Hangi Yönde Olmalı

biri alcak biri vercek tek yöne doğru neresi olduğu önemli değil, eğer yakında bir iyi egzos fanı varsa oraya doğru üflese daha efektif olur.
  13. T

Ryzen 3 3100 soğutma önerisi

Selam bu tarz ürünlere bir çok soğutucu olur her zaman kullanacağın daha sonra oc yapabileceğin üstüne 2. fan takabileceğin bir ürün almak istiyorsan üstünede uygun ve en iyisi diyorsan ID-Cooling SE-224-XT modelini al pişman olmazsın. 2 katı fiyatlı ürünlerden daha iyidir.
  14. T

R5 5600x soğutma desteği

Selamlar ID-COOLING markasına bakabilirsin, ben aldım 240 XT sinden , TR garantili bir çok sitede var. https://www.hepsiburada.com/id-cooling-frostflow-x-240-islemci-sivi-sogutucu-p-HBV00000YI0SJ https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-auraflow-x-240-4pin-pwm-rgb-240mm-sivi-sogutucu
Geri