Arama sonuçları: *

1. I

3060 Ti’lı Sistem için Psu Önerisi

Merhabalar i5 11400 ve RTX 3060 Ti bulunacak bir sistem topluyorum. 700W yeterli olur mu? Seasonic focus GX-750 modeli güzel gözüküyor ama daha iyi altarnatifler var mıdır acaba? Fiyat performans Gold sertifikalı (gerek yok derseniz başka sertifikalarda olur) bir model önerirseniz çok memnun...
  2. I

2K Monitör Tavsiyesi

Merhabalar 3060 Ti'lı bir sistem topluyorum. Monitör olarak 2K, kavisli minimum 144 Hz 27 inç bütçe dostu fiyat performans bir monitör arıyorum. Samsung odessy G5 27" olan model güzel gözüküyor ama emin olamadım. Sizin düşünceleriniz neler. Not: Bütçem belirttiğim modeli alabilecek kadar.
  3. I

Photoshop gibi uygulamalara işlemci markasının etkisi var mıdır?

Merhaba arkadaşlar Laptop almayı düşünüyorum ancak aklıma bir soru takıldı. AMD veya İntel marka işlemci seçmemin Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Autocad, Corel, 3D Max gibi uygulamaları kullanmama negatif yada pozitif etkisi olur mu, olursa nelerdir?
  4. I

10.000 TL Bütçeyi Aşmayacak Şekilde Laptop Önerisi

O nasıl olucak hocam? Gümrük falan sorun olmuyor mu ayrıca nereden alınıyor?
  5. I

Hocam Macbook’ların çizim programları için elverişsiz olduğunu duydum. Bi bilginiz var mıdır? Birde acaba model seçerken hangi işlemci modellerine bakmalıyım, harici ekran kartı olması gerekir mi? Piyasa çok değişmiş en son baktığımdan beri hangi model işimi görür hangisi görmez...
  6. I

Hocam macbook yada intel işlemcili bir model önermeme sebebiniz nedir. Bir de ek olarak daha ucuz işimi görücek bir şey bulma şansım yokmudur?
  7. I

Merhaba arkadaşlar çizim işlerim için bir Laptop almayı düşünüyorum. Kullanacağım programlar: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Autocad, Corel, 3D Max. Maksimin 15 bine kadar bütçemi genişletebilirim ama 10 binin altında işimi görcek ve alınca bir sene sonra pişman olmayacağım bir model varsa...
Top Bottom