Arama sonuçları: *

• Users: Llux
  • Order by date
  1. L

Öneri 2500TL 1TB M.2 SSD ÖNERİSİ

Daha 2 gün önce 3k'ymış cidden, bi tık bahtsızım :( Kioxia ssdleri ısınma yapıyor diyorlar, WD SN5000 modeli nasıl sizce? G3 plustan 300 tl civarı daha pahalı sadece
  2. L

Öneri 2500TL 1TB M.2 SSD ÖNERİSİ

2500 tl civarı, tercihen 1TB olsun, M.2 Gen4, Okuma yazma hızı olabildiğince yüksek SSD önerisi yapabilir misiniz? Laptopa takacağım, çok ısınmasa iyi olur. Genel olarak render, modelleme gibi yaratıcı işlerde nadiren oyun oynarken kullanılacak. Maksimum 3000e çıkabilirim o da aşırı performans...
  3. L

EVGA GEFORGE RTX 3080E MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.laptop.com.tr/urun/414506/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ https://www.gaming.gen.tr/urun/440753/asus-tuf-gaming-vg27aqm1a-27-inc-260-hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.3.9 Bunlar ve sizin dediğiniz...
  4. L

i5 9600kf var elimde, iş görür mü? fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum 1728066067 2k olacaksa 12 13k bandına çıkabilirim, tercihen 240 hz
  5. L

Elimde EVGA Geforge Rtx 3080 ekran kartı var. Maksimum 10k olmak üzere MONİTÖR önerisi yapabilir misiniz? Genellikle oyun oynanacak. Biraz acil bir konu, yardımcı olabilirseniz sevinirim!
  6. L

15K 20K ARASI LAPTOP

Teşekkürler tekrardannn🫡
  7. L

15K 20K ARASI LAPTOP

Hukuk tercih edecek, teşekkürler ilginiz için
  8. L

15K 20K ARASI LAPTOP

Merhaba, bir arkadaşım bu sene üniversiteyi kazandı ve Hukuk bölümünü tercih edecek , günlük işlerinde kullanmak amacıyla kendine bir laptop edinmek istiyor. Genellikle gündelik, ödev, araştırma vs gibi amaçlarla kullanılacak ve oyun oynanmayacak. Depolama alanı yüksek, kullanım kolaylığına...
  9. L

Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H ALINIR MI?

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-w11.html bu ürün alınır mı? alınmaz diyorsanız 22k civarına hangi cihazı önerirsiniz? ddr4, 95w rtx3050 4gb, w11, i5 12500h @berke. @HmzaY
  10. L

Rehber Tam 75 Bluetooth TWS kulaklığın teknik özellik ve karşılaştırma tablosu

Merhabalar huawei freebuds 4i, soundpeats air 3, anker soundcore life note, qcy melobuds ht05, jabra elite 3, huawei freebuds se modelleri arasından hangi tercihi yapmalıyım? Yahut önerdiğiniz parasına değecek daha f/p bir model var mıdır?
  11. L

Aşağıdaki bluetooth kulaklıklar arasından hangisi alınmalı?

Genel olarak müzik dinlemek için kullanılacak; ios, android ve windows uyumlu olması tercihim. Aşağıdakilerden hangisi daha f/p ürünü sizce? Yahut bu fiyat aralığında başka öneriniz var mıdır? Silikonlu, kulak içi ve bluetooth olmalı. QCY Melobuds HT05 Oppo Enco Buds W12 Soundpeats Air3 Anker...
  12. L

TASARIM VE OYUN İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Bölümüm için 2D ve 3D tasarım uygulamalarını kaldırabilecek ve oyun için de kullanılabilecek bir laptop arıyorum. Isınma sorunu yaratmaması çok önemli bir detay. En azından RTX 3060 ve üzeri olmalı. Taşınabilirlik açısından çok da ağır olmazsa güzel olur. Renderda alabileceğim verim ve...
  13. L

30k Tasarim Oyun Laptop Öneri̇si̇

Bölümüm için 2D ve 3D tasarım uygulamalarını kaldırabilecek ve oyun için de kullanılabilecek bir laptop arıyorum. Isınma sorunu yaratmaması çok önemli bir detay. En azından RTX 3060 ve üzeri olmalı. Taşınabilirlik açısından çok da ağır olmazsa güzel olur. Renderda alabileceğim verim ve...
  14. L

30000tl 30k Laptop Öneri̇si̇ Tasarim

15. L

Öneri Max 25k laptop önerisi

Bölümüm için (tasarım) ve oyun için kullanılacak. Sıfır yahut ikinci el olur. Bilgisayarlar hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
  16. L

Rog Strix Go USB-C alınır mı?

Anladın hocam, 1000tl bütçeye kadar önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı peki? 1658839965 Anladın hocam, 1000tl bütçeye kadar önerebileceğiniz daha fiyat performans bir kulaklık var mı peki?
  17. L

Rog Strix Go USB-C alınır mı?

Rog Strix Go USB-C kablolu İkinci el ancak daha bir haftalık, garantisi mevcut. 770 TL'ye alınır mı? Genellikle valorant gibi fps oyunları oynanıp müzik dinlenecek. Daha sonra satmak istesem satabilir miyim?
  18. L

750 TL FP KLAVYE ÖNERİSİ

selamlar, almak için bir süredir klavye araştırıyorum. Bilgisi olan birileri aşağıda verdiğim klavyeleri f/p bakımından sıralarsa çok sevinirim, benzer fiyat civarı öneri vermek isteyenlere de son derece açığım, ikinci el de olabilir. Genellikle oyunlarda kullanılacak Corsair K68 OMEN Encoder...
  19. L

10000tl civarı pc sistem önerisi oyun

Merhabalar sorumu başlıkta belirttim. 10000tl civarı bir pc toplamak istiyorum ve bu işlerden pek anladığım söylenemez bu yüzden sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Oyun ağırlıklı kullanılacak ve çok sık yenileme şansım olmadığından gelecek vaat eden bir sistem olsun istiyorum...
  20. L

Hp Omen 600 vs Hp Omen Vector 8BC53AA

Merhaba Omen 600 mouseumun tekerleği birkaç gün önce bozuldu ve garantisi devam ettiği için bu durumu HP'ye ilettim, yeni mouse göndereceklerini söylediler. Kargom bugün geldi ancak mouseu açtığımda gelen mouseun başlıkta belirttiğim HP Omen Vector Essential 8BC53AA olduğunu gördüm. Hangi...
Geri