Arama sonuçları: *

1. D

Sistemim ne kadar eder?

Dogru diyonuz da hocam millet 10k ya hatta daha yuksege rx 400, GTX 1650 li sistemleri satinca kendimi mal gibi hissediyorum ayrica gpu fiyatlari dusuyor evet ama bu xbox fiyatlari niye surekli yukseliyor anlamadim benim amacim satip xbox almakdi.
  2. D

Sistemim ne kadar eder?

tesekkurler 7den koymustum ama hala satilmadi acaba cok yuksege mi koydum diye suphe icine dusmustum de sanirim piyasa durgun.
  3. D

Sistemim ne kadar eder?

Yardimci olurmusunuz lutfen R3 3100 Galax GTX1060 3G XPG 8x2 3000MHz RAM BIOSTAR A320MH 2933MHz anakart 240GB SSD, 500GB HDD FSP 500 +80 PSU. Turbox 4fanlı kasa Kutulu ve garantili parcalar sadece RAM, PSU, anakart ve HDD'dir.
  4. D

İnceleme Galax Stealth 03 (STL-03) Mekanik Klavye İncelemesi

James Donkey 619S ile bunun arasinda kaldim o Huano switch isiklandirmasi da tam benim istedigim gibi tek renk ama 350tl. Bunda da tek renk backlight yapip kullanabilirmiyiz acaba?
  5. D

James Donkey 619S klavye alınır mı?

aldinmi?
  6. D

James Donkey 619S alınır mı ?

hocam aldinmi memnunmusun?
  7. D

Oyun dosyalarim olmasina ragmen yeniden indirmemi istiyor

hocam steamden aynisini yapinca eg dosyasi gelmiyor.
  8. D

Hocam gtaV i hallettim videosu varmis onun. Simdi bfV i nasil yapicam onun hakkinda bilginiz varmi.
  9. D

Az once SSD'me kurulu olan Win10a format attim yeniden kurdum. HDD'deki oyun dosyalari hala duruyor ama basinca calismiyor yeniden indirmemi istiyor hem Steam'deki BF5 hem Epic'deki GTAV. Steam den programlari geri yukleden oyun dosyalarini seciyorum olmuyor. Yardim edin yeniden indirmek...
  10. D

Donanim Arsivi V5 satış ilanları sitelerde

Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
  11. D

Sende bu tayfadasin galiba. Firsatci degil al sat yapiyormus. vallami?
  12. D

letgo da da var Birkac gune iyice cogalir bunlar
  13. D

Bilmiyorum boyle birsey forumda yasakmi ama bende takip ediyordum almayacak olsam bile bende merak ediyordum. Neyse 5saat olmus video atilali ama tahmin ettigim gibi stok kalmamis. Resimlerdeki firsatcilar yuzunden gercekten ihtiyaci olan uzun zamandir bekleyenler alamiyor. Adam daha eline...
  14. D

Kulaklıgın mikrofonu oyunlarda algılamıyor?

Ayni sorun bendede var. Kasada 2tane ses portu var biri mic digeri ses. Ses e takarsam sesim gitmiyo, mic portuna takarsam ses gidiyo bu sefer de monitorden cikiyo ses. soyle birsey almayi dusunuyorum ama daha almadim.
  15. D

Hydro Bronze Ryzen 5 3600 + GTX 1650 SUPER Sistem alınır mı?

incehesap guvenilir ama istersen biraz bekle, haftasonu donanim arsivi f/p sistemi geliyor.
  16. D

bilgisayarım açılmıyor

anakartin sitesine nasil giricem o attigim resimdeki american megatrenda e giriyo.
  17. D

bilgisayarım açılmıyor

a32es715.bss sonunda acildi pc bios pili cikar tak yaptim kendim yapabilirmiyim bios guncellemesini bosuna 50tl vermiyeyim.
  18. D

bilgisayarım açılmıyor

islemci yok maalesef ya sattim onu. Bende senin dedigin gibide olmuyor pc hic acilmiyor ramleri, ekran kartini,kablolari kontrol ettim psu dan suphelendim ama o da yeni zaten 500w +80 gucde gidiyor zaten mouse klavye isigi yaniyor actigimda ama pc den ses yok.
  19. D

bilgisayarım açılmıyor

bios guncel degilse pc hic acilmazmi bunu anlamadim, ben guc tusuna basiyorum tık yok hicbisey calismiyo.
Geri