Arama sonuçları: *

1. L

pc yavaşladı yapıyor donma ve fps var nasıl bı yükseltme yapmam gerekiyor

ram ı cıkarıp sıfırdan bı ram mı almalıyım yoksa aynısıdan bı tane daha mı
  2. L

ram eklersem düzelir mi büyük ölçüde yada ne almam gerekıyor aynı ramdan mı cunkı suan takılı olan ram lerın aynısından sıfır satılmıyor
  3. L

4 5 yıldır kullandıgım bilgisayarım son zamanlarda aşırı yavaşlama donma oyunlarda donma gıbı sorunlar cıkarmaya başladı takılmaları bıraktım donuyor pc fps ı söylemiyorum bıle cok duşuk yerlerde oyun oynatmaz oldu bilgisayarıma bı yükseltme mi yapmam gerekiyor gerekiyorsaa neleri yükseltmem...
  4. L

yeni ram almak istiyorum ve farklı 2 ram taksam sıkıntı olur mu?

f/p bi ram onerebilirmisiniz peki
  5. L

mhz değeri daha yüksek olursa bilgisayarım biraz daha rahatlar diye düşündü çünki donmalar takılmalar fps düşmeleri başladı
  6. L

bilgisayarımdaki ram tek kanal ve mhz değeri düşük yeni bir ram almak istiyorum ve çok pahalı bişey de almak istemiyorum f/p bi ram arıyorum. Anakart: Asus prime A320M E Crucial Ballistix Sport 8GB 2400MHz DDR4 şuan tek slat bu ram takılı bunun üstüne başka bi ram takabilirmiyim farklı mhz...
  7. L

ark survival evolved 8gb ram yeterlimi ?

önerilen minimum ram 8gb bende yıllardır oynuyorum 8gb ile fps az alıyorum ama oynuyorum oyunu low grafikde başlatmanı öneririm
  8. L

hiç bir oyunum açılmamaya başladı

malesef itopya yok
  9. L

vatan bilgisayara götürmek en mantıklısı gibi benim yapabilieceğim bişey yok sanırım şuan
  10. L

tek 8
  11. L

zaten ram imde iyi bir ram değil yani yükselticektim ama yükseltemedim zaten 4 yıldır da kullanıyorum
  12. L

anlık düşünememezlik diyelim
  13. L

söyle
  14. L

gece oyun oynarken bilgisayarım kendi kendine kapandı ve tekrar açılmaya başladı bende zaten geç oldu diyip kapattım kasa şartelinden sabah da açtığımda hiçbir oyuna giremedim biraz arşatırnma yaptım ve ekran kartımın yada ram in yandığını düşünüyorum
  15. L

bilgisayarım aşırı yavaşladı ve donmalar başladı

Sorunu hallettim vatana götürüp termal macun yenilemesi ve format attıktan sonra düzeldi
  16. L

bilgisayarım aşırı yavaşladı ve donmalar başladı

bilgisayarım bir gün açtığımda yavaşladı sistemim vatandan toplama bir sistem amd ryzen3 2200g asus rx 570 4gb genel olarak bu bilgisayarda uzun zamandır yuklu olan radeon software ve asus gpu tweak II vardı gpu tweak normalde pc ilk açıldığında açılmıyordu ve manuel olarak açmak ıstesemde...
Top Bottom