Arama sonuçları: *

• Users: Shia
  • Order by date
  1. Shia

İşlemci takılı iken güç gelmiyor.

R 5 5600x işlemcim var. Durduk yere güç gelmemeye başladı. Başka bilgisayardan tek tek parçaları aktardım değiştirdim yani en son işlemci değiştirmce görüntü geldi kendi işlemcimi takınca gelmiyor görüntü. Anakart soketi temiz. Pinlerde bir kopma ya da eksiklik yok. Tiner ile temizledim...
  2. Shia

izoly neden tercih edilmiyor

sıfır şuan zengin işi oldu kdv ve dolar olarak bakınca izoly para vermeni kesinlikle önermem.
  3. Shia

bana göre ikinci el alman düşük bütçen varsa
  4. Shia

Eski nesil işlemci ve anakartlar kullanıyorlar. Ve çok güzel olduğunu lanse ettiriyorlar böyle oyuncu kasası en iyisi 10 bin lira gibi bundan dolayı
  5. Shia

Benzine 3TL , motorine 4 TL zam?

Komik tarafı da hala savunanlar var dış mihraklar..
  6. Shia

Yardım (Çözüldü) DVD yerine HDD takıldı ama steamde oyun yüklemek için kullanamıyorum

Ekran görüntüsü ve detaylı açıklarsan anlaşılmıyor..
  7. Shia

50 lira olucaktır kesinlikle çünkü kendileri 5 senedir düzgün zam yapamadıklarını söylediler güldürücü bir detay tabi
  8. Shia

🚨 DA: "Ofisi Boşaltıyoruz! Kâr amaçsız satış yapılacak."

Bence sadece forum üyeleri yararlanmalı.. Zaman ve reaksiyona göre. Eğer insanlara yararlı bir ücret ise.
  9. Shia

bu daha ne kadar sürecek benzin almaya geldim 6 farklı İstasyon gezdim ya bitti diyorlar. Ya da deli dehşet sıra var..
  10. Shia

Bilgisayarımı satıcam sizce kaça satmalıyım?

Çok saçma fiyatlar var 3070 li sistemi 30 a koyan var.. 1691609450 35 bine koyucam en iyisi
  11. Shia

35 bine gider mi
  12. Shia

Atarım görsel altına yazı atıp
  13. Shia

Eski kasamdı o
  14. Shia

Özellikler kfg var İşlemciː AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Anakartː Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Ramː Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 Mhz CL36 CMH32GX5M2D6000C36 Ram Ekran Kartıː Gigabyte Nvıdıa Geforce Rtx 3080 Ti Aorus Master GV-N308TAORUS...
  15. Shia

VDS VPN Sorunu (SADECE UYGULAMAYI KAPSAYAN VPN ARIYORUM)

Bir uygulama var. VDS'de Bu uygulama textleri pastebinden otomatik çekiyor. bundan sebepli pastebinin yasak olmasından dolayı gidiyor. vpn ile kendi bilgisayarımda kullanabiliyorum. ama vdsde ip değiştiği için otomatik olarak sunucudan düşüyorum. şimdi anlattıklarımdan umarım bir şey...
  16. Shia

Gigabyte Master 8g rev.1.1 Ekran kartımın lcd ekranı çalışmıyor.

evet arkadaşlar driver yükledim işte sitedeki herşeyi denedim ama hiç bir türlü gelmedi ekranı kendi programında off kalıyor on yapamıyoruz o sayfaya gelince programı kapatıyor. donanımsal bir şey olmadı düşmedi ilk gün çalışıyordu bir sonraki gün gitti.
  17. Shia

Bir Anda Yaşanan Mavi Ekran!

Dün düzgün olan çalışan bilgisayar bugün şu hatayı veriyor minidump paylaşmıyor bilgisayar.
  18. Shia

MAVİ EKRAN ALIYORUM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

SÜREKLİ ALIYORUM MİNİ DUMPLAR ŞUNLAR 1671171897 ekleyemiyorum nasıl eklicem :D 1671172013 https://gofile.io/d/juF0T1 anca böyle ekleye bildim :(
  19. Shia

Bu ucu nereye takıcam?

Link atabaikir misiniz uyguna bir şey 1670539112 Bunların ikisi varmış öyle dediler 1670539777 https://www.teknobiyotik.com/dark-argb-3-3pin-to-6pin-donusturucu-kablo-dkcfcb36.html#!prettyPhoto bu işime yarar mı ?
  20. Shia

Bu ucu nereye takıcam?

Dönüştürücü ne alabilirim? Anakart gigabye ab350 gaming
Top Bottom