Arama sonuçları: *

1. C

James Donkey 712 mi yoksa Rampage G7 X-runner mi?

Tese tesekkurler zaten bendekinide ayaga kalma durumda yaklasin 10 kere dusurdugum icin kirilmisti.
  2. C

Mesele yurt disinda iken kullanidim model aynisi comfortin ama forumda okuduguma hore galiba comfort alacagim. 1634227643 Tesekkurler galiba comfort alacagim peki son videodaki x-runner hakkindaki dusuncen nedir?
  3. C

Degerlendirecegim hocam. Cok tesekkur ederim. 1634227257 Hocam soyle soyleyeyim comfort modelilin kasasi belli bir kasa ve farkli markalar uzerine ismini yazip koyuyorlar. Ayni kasa ama baska marka bir kulakligim vardi tam bir yil kullandim. Yani bahsi gecen kulaklik cidden guzel ve mikrofon...
  4. C

Comfort begenmedim ama drop plus biraz uzerinde butcenin. Butcem 250tl(+-50) suanlik. 1634226472 Tesekkurler hocam.
  5. C

Senimi kiracagim Kanadada arkadaslar kullaniyordu. Bakayim doger cevaplara gore buna kayayim.
  6. C

Win 11 Geçmeli miyim ?

Suan erken oldugunu dusunuyorum zira arkadasim yukledi ve gordugum kadari ile daha tam hazir degil. Sabah aksam windows 11 e kiziyordu. Windows 10 hali hazirda tas gibiyken 11 in oturmasini beklemelisin.
  7. C

Son videodaki rampage G7 x-runner F/P kulakliginimi yoksa James Donkey 712 yimi tercih edersiniz? 10 tl fark var suanlik.
  8. C

Mini çakı taşımak sorun teşkil eder mi ?

Bende yurt disinda bel sustasiz caki ile gezerdim fakat TR de durum farkli okuyunuz. Mecburiyet durumlarında herhangi bir şey savunma silahı hâline gelebilir bu nedenle en güvenli yol; kırsal bölgeler, kamp alanları ve doğayla baş başa olduğunuz bölgeler haricinde, cebinizde veya çantanızda bir...
Geri