Arama sonuçları: *

1. mertyagiz

PS4 Slim Aşırı Isınma

Arkadaşlar rdr2 oynuyorum fan sesi çekilebilir seviyede fakat ısınma baya fazla altına ellediğimde bir süre tutunca elim yanıyor (1 saattir oyundayım)
  2. mertyagiz

PS4 Slim 2116A Alınır mı?

ps store ve kutulu oyun 2.el bir sürü bulunuyor biraz uçuk kaçık fiyat olmuş ama
  3. mertyagiz

PS4 Slim 2116A Alınır mı?

Arkadaşlar bütçeden dolayı xbox ve ps5e yönelemiyorum ps4 üzerinde de özel oyunlar oldukça cazip geliyor ps4 slim 2116a 6500tl gibi bir fiyata günümüzde alınır mı? temiz cihaz?
  4. mertyagiz

3lü Prizlerim Sürekli Erime Yapıyor

Çoklamak gerekiyor priz ihtiyacı var kaliteli bir çoklayıcı alsam sorun çözülürmü
  5. mertyagiz

Kettle günde 3-4 kere çalışıyor oda maksimum 5 dakika, televizyon ve bulasik makinesi baglı gibi düşünebiliriz 1718178505 Doğru
  6. mertyagiz

Toprak var kral
  7. mertyagiz

Duvardaki prize çoklayıcı alıp ona da 3lü takmıştım üçlünün ağzı dandik çoklayıcıda erimiş onunla alakası olabilirmi
  8. mertyagiz

İslemcim cok ısınıyor

Ryzen 5 5600e normal ama yinede kule tipi soğutucu çok iyi olur
  9. mertyagiz

Pahalı da alsam aynı sorunu yaşıyorum
  10. mertyagiz

Arkadaşlar evde üçlü prizler sürekli eriyor bugün bulaşık makinesi ve kettle bağlı olan 3lü prizimi prizden çıkartamadım erimiş içerde simsiyah olmuş sürekli üçlü prizlerde bu başıma geliyor çamaşır makinesi vesaire sorun apartmanla mı ilgilidir yada çözümü varmıdır?
  11. mertyagiz

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

8.5 9K
  12. mertyagiz

Sistemim ne kadar eder?

arkadaşlar şu sistemi satsam ne kadar eder minimum-maksimum şeklinde fiyat biçermisiniz? RYZEN 5 1600 AF GTX 1650 ASUS TUF 8GB 3000 MHZ RAM ASUS A320M-F ANAKART ADATA 480GB SATA SSD 500GB HDD
  13. mertyagiz

2024 Yılında Playstation 4 Alınır mı?

2.elleri 6.500 7.000 arası değişiyor sence almalımıyım yoksa sistemi upgrade etmem daha mı mantıklı olur?
  14. mertyagiz

2024 Yılında Playstation 4 Alınır mı?

Arkadaşlar playstation 4 almayı düşünüyorum, acaba alırsam kaç yıl daha götürür, ps store kapanır mı vesaire tavsiyeniz nedir (5 için bütçe kısıtlı)
  15. mertyagiz

Çözüldü✓ A320M-F Ryzen 5 5600 Destekler mi?

teşekkür ederim.
  16. mertyagiz

teşekkürler.
  17. mertyagiz

nasıl güncelleyebilirim kral anakart 3200mhz ram destekliyor fakat max 3000 kullanabiliyorum daha önce hiç bios güncellemesi yapmadım.
  18. mertyagiz

Asus A320M-F Ryzen 5 5600 Destekler mi?
  19. mertyagiz

2.El GTX 1650 TUF Kaç TL Eder?

arkadaşlar kartı satıp yeni kart almayı düşünüyorumda gtx 1650 asus tuf 4gb ne kadar eder?
  20. mertyagiz

Ekran Kartım Gözükmüyor!

driver booster indirip driverları ordan güncellemeyi dene bende işe yaramıştı
Geri