Arama sonuçları: *

• Users: MST07
  • Order by date
  1. MST07

2. el ekran kartına bakım gerekli mi?

videodan pek anlaşılmıyor ama illaki bir temizlik bakım ister. fan yaprakları falan toz olmuştur.
  2. MST07

Param güvende sorunu

bu hafta içinde hem ürün aldım hem ürün sattım ben bir problem yaşamadım ama sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez. art niyetli birisi sistemi eğer alıcı ise satıcıyı çok rahat mağdur edebilir.
  3. MST07

🤩 3060Tİ'LI MODART M9 GELDİ FENA🤩

15 dkda bitmiş stok
  4. MST07

❌İndirim Bitti! Gamebooster Rtx 3060ti 7299TL

marka bir şey yapmış rekabet ortamı olması güzel kart servislik mi yoksa kaliteli mi zaman gösterir elektronik cihaz biraz şans işi
  5. MST07

servisi vektron kötü mü
  6. MST07

incelemesini izlemiştim marka olarak ilk kez görüyorum ama piyasaya göre fiyatı düşük abdullah bunun için bir inceleme çekebilir.
  7. MST07

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

tüketici hakem heyetine başvur not:başvurmuşsun zaten okumamışım orayı
  8. MST07

4000 liraya kadar telefon önerisi

açıkcası daha önce bi GM serüvenim olmuştu aldığıma pişman ettirdi sürekli sarj soketi bozuluyordu yeni modellerde belki bu sorun yoktur ama almaktan vazgeçirdi o derece bir etki bıraktı bende
  9. MST07

Kasa kurulumunu doğru yapmış mıyım?

bence bir problem gözükmüyor güle güle kullan kardeşim Allah ihtiyacı olanlara da nasip etsin
  10. MST07

redmi not 10 aldım 4998 liraya 2 gün içerisinde geldi tam kurulum yapacaktım baktım ekranın altında ışık sızması leke gibi bir şey var . hemen servise gönderip değişim talep ettim. 2 gün içerisinde geri dönüş yaptılar cihaz DOA kapsamında bir üst modeli olan not 11 ile değiştirildi.
  11. MST07

sağolasın kardeşim bakacağım
  12. MST07

Önerin için teşekkürler ama babam kullanacak oyun falan oynamaz kendisi. Sıfır olsun istiyor
  13. MST07

4000 liraya kadar sıfır telefon önerebilir misiniz arkadaşlar. biraz baktım çok fazla çeşit marka telefon var kafam karıştı iyice.
  14. MST07

DONANIM ARŞİVİ SORUSU GELDİ!

valla geçen ki soruyu da bildim ama kısaltma yazmıştım sonradan düzelttim. bu soruda hikayeyi geç gördüm internetimden kaynaklı galiba kime çıkmışsa hayırlı olsun güle güle kullansın
  15. MST07

B550 aorus pro, r5 5600 işlemciyi destekler mi ?

bios güncellemesi ile destekler.
  16. MST07

ge de kırmızı gt77 de siyah çıkıyor diyordu abdullah ondan öyle yazmışım direk
  17. MST07

ihtiyacı olan biri kazanmıştır inşallah :D o kadar not falan alıyorum ama hikayeyi 1 dk sonra görüyorum nedense
Geri