Arama sonuçları: *

1. A

POCO X5 Pro 5G alınır mı?

Başlıkta da yazdığım gibi POCO X5 Pro alınır mı? Veya aynı fiyata muadil telefon var mıdır?
  2. A

10bin tl telefon önerisi

öncelikle merhaba başlıktada yazdığım gibi 10 bin tl ye telefon arıyorum trendyolda redmi note 12 5g 10bin tl onu almayı düşünüyorum alınır mı? 1699550287 bütçeyi biraz artırabilirim
  3. A

steam bakiyeme 1 kuruş bırakırsam dolara geçince nolur

hırsızlık bu arada yapamaz bence
  4. A

steam bakiyeme 1 kuruş bırakırsam dolara geçince nolur

Başlıktada yazdığım gibi bunun cevabını merak ediyorum bakiyeme şuan 1 kuruş bıraktım dolar olduğunda nolacağını merak ediyorum.
  5. A

bilgisayarı açtığımda ekran kartı fanları %100 de dönmeye başlıyo

ben kapatmadığım sürece kapanmıyor son hız dönüyor
  6. A

bilgisayarı açtığımda ekran kartı fanları %100 de dönmeye başlıyo

başlıktada yazdığım gibi alt-z üzerinden fanları otomatiğe almadığım sürece 2 fanda son hız dönüyo ekrankartı: zotac rtx 3060 twin edge
  7. A

steam euro hesabındaki 4 euroyu TL hesabına atma

iyi akşamlar benim bi italya bide türkiye olmak üzere iki adet steam hesabım var fakat italya hesabının mail ine erişim sağlayamıyorum ve içindeki 4 euro parayı bi şekilde atmam gerekiyo tl hesabına kart skin vb şeyler olmuyo satın alamıyorum guard nedeniye hediye tl hesabı olduğundan dolayıda...
  8. A

zotac rtx 3060 twin edge ekran kartım bozulmuş olabilirmi

teşekür ederim dostum bende ekran kartımın bozulduğundan çok korkuyordum
  9. A

RTX 3000 SERİSİNE DLSS 3 MÜ GELDİ

rtx 3060 ekran kartım var geforce experience ye girdiğimde DLSS 3 adında bi yazılım güncellesi gördüm güncelleme daha dün gelmiş
  10. A

deneyeceğim fakat sürekli olmuyor arada bi gelip gidiyor
  11. A

1 1.5 ay önce vatan bilgisayardan yeni bilgisayar topladım ama ekran kartında bunun küçüğü farklı yerlerde gözüküp yarım saniyeden az gözüküp kayboluyor ekran kartı: zotac rtx 3060 twin edge monitor: msi g2412 170 hz
  12. A

2bin tl koltuk önerisi

başlıktada olduğu gibi 2bin tl ye koltuk arıyorum bütçeyi 100 tl bile artıramam malesef internette rebelx diye bi marka var onu düşünüyorum
  13. A

Ucuza satılan game passlerden alan varmı

napcan bilionmu mediamarkta gidcen teşhir pclerden xboxa girince 3 aylık bedavalar oluyo onlardan alıcan ben bugüne kadar hiç para vermedim
  14. A

1000 - 1400 TL arası klavye tavsiyesi lazım

https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-mavi-switch-klavye-p-HBV00000PZBX1?magaza=deltabilgisayar
  15. A

termal macun kule tipi fanına yapıştı

yeni kule tipi fan aldım ama termal macunu biraz fazla kaçırmışım termal macun soğutucunun altındaki borulara yapıştı herangi bir sorun olurmu 2 borunun arasında yapıştı macun diğer taraftada var
  16. A

kule tipi soğutucu önerisi

bu soğutucuyu 730 tl ye n 11 den aldım %10 kuponla beraber daha ucuza geldi
  17. A

matx anakart için kule tipi soğutucu

ramlerle temas ettimi bende deepcool ag400 almayı düşünüyorum
  18. A

kule tipi soğutucu önerisi

300 eklerim ama çok uzun sürecek kargo türkiyede varmı güzel soğutucu
Geri