Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Türknet Bazı Sitelere Giremiyorum

Bende şimdi şöyle bişey yaşanmaya başladı telefondayken wifide sıkıntı yok ama pcye geçince işler değişiyor riot oyunlarına zaten giremiyorum pcden foruma gireyim dedim giremedim ama telefondan giriyorum acaba pcde mi sorun var formatlasam mı diye düşünüyorum 1734990740
  2. N

1 yıla yakındır kullanıcısıyım ama bugün birşeyler var sorgulama yaptığımda bölgede arıza bile görünmüyor
  3. N

yok açılmıyor bu siteye ulaşılmıyor hatası veriyor foruma bile zor giriyorum aşırı bir yavaşlık var
  4. N

Valla bende de aynı sorun var İstanbulda yaşıyorum bu online uygulamasındaki arıza raporunu çalıştırdığımda kesinti uyarısı veriyor destek açtım bekliyorum
  5. N

Yardım eder misiniz memory hatası

4 ram slotlu anakartla 2 ve 4 slota tak ramlerini sonra biosa gir bak pc ramleri görüyor mu diye problemin çözülmesi lazım o zaman
  6. N

Yardım Oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı

oyun tarafında daha çok amdyi tercih ederdim 5600 işlemcim var hala taş gibi çalışıyor, tabi size kalmış siz nasıl isterseniz
  7. N

amd geçmek için anakart vesayre değiştirmen gerekir o da muhtemelen pahalı olur
  8. N

%1 ve 0.1% değerlerine baktığımızda darboğaz yaşıyorsun bi görselde 2 fpse kadar düşmüş bu değer
  9. N

Bu oyunun ismini bilen çıkar mı

bu değil daha eskiydi oyun
  10. N

Bu oyunun ismini bilen çıkar mı

iyi günler çok eskiden oynadığım bir oyun vardı sanırım 2010 yılları felan olması lazım oyun böyle ilk fragman gibi bir şeyi vardı başta bi ofise saldırı oluyordu ondan sonra ise botta başlıyorduk bir adaya baskın oluyordu orda savaşıyorduk adamları vurup ilerleyince böyle mağara gibi bir yere...
  11. N

8+8 toplam 16 GB RAM takılı ancak sistem 8 GB olarak çalışıyor

ramleri çıkartıp ucunu silgi ile silmeyi deneyin veya ramlerin slotlarını değiştirin
  12. N

Hafif eğik pinli işlemci anakart soketine girer mi?

Bıçak yardımı ile usulca düzeltmenizi öneririm takarken daha çok yamulabilir
  13. N

🔥İndirim Honor 200 19.999 TL 🔥🔥

Bugün beklicem bakalım tahmini kargoya teslim 2 Eylül diyordu
  14. N

🔥İndirim Honor 200 19.999 TL 🔥🔥

Alan var mı benim ki bir türlü kargoya verilmedi 4-5 gün oldu hala sipariş hazırlanıyor yazıyor
  15. N

İşlemci için soğutucu önerisi

Tamamdır ona da bakacağım İki slot RAMli anakart
  16. N

Ram slotlarına felan baskı yapmaz değil mi
  17. N

Kasam bu: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-hiper-zoe-atx-fiyati,900128383.html İşlemci Ryzen 5600 https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Bu soğutucu kasaya uyar mı bütçeyi zorlayabilirsem...
  18. N

rx 5600xt Düşük Gpu Kullanımı

işlemci ney hocam ve işlemci kullanımı nasıl ne kadar kullanıyor sistem
  19. N

bluetooth çalısmıyor

o anakartta bluetooth yok
  20. N

İşlemcim dar boğaz mı yapıyor?

Hitman pro olabilir bunun ücretsiz deneme sürümünü kullanmayı dene 30 günlük ya da kasperskyı deneyebilirsiniz
Top Bottom