Arama sonuçları: *

• Users: Jesse
  • Order by date
  1. Jesse

Windows 11 bazı uygulamalarda bulanıklık sorunu

Dostlar bazı uygulamalarda brave, dc canary gibi uygulamalarda böyle bulanıklık sorunu var ilk başta monitörden kaynaklı sandım ama ekran görüntüsünde de gözüküyor bunun çözümü var mıdır?
  2. Specturm Phantom + Sihirpunk Bıçak + 2 Battlepass'li Valorant Hesabı

Specturm Phantom + Sihirpunk Bıçak + 2 Battlepass'li Valorant Hesabı

Detaylı bilgi almak için Discord'tan ulaşabilirsiniz Discord : Mr.White#962
  3. Oni Phantom + 2 Battlepass'li Valorant Hesabı

Oni Phantom + 2 Battlepass'li Valorant Hesabı

Eposta Şifre Değişmez Detaylı bilgi almak için Discord'tan ulaşabilirsiniz Discord : Mr.White#962
  4. Jesse

insights.gg kullanmak ban sebebi mi?

3. Parti bi uygulama çünkü crack oyunlardan dolayı ban yiyenler var o yüzden sorayım dedim
  5. Jesse

insights.gg kullanmak ban sebebi mi?

Merhaba Oyun içi öldüğün öldürdüğün yerleri klip şeklinde kaydiyor bu programı kullanmak ban sebebi mi acaba? Berkay Okyar'a sponsor olmuşlardı ama arada kaldım
  6. Jesse

Yardım Forza Horizon 5 İndirme Sorunu

Aynı Sorunu yaşadım https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-11-forza-horizon-5-indirmesi-yarida-kesiliyor.459338/ Diğer forumlarda da açtım konuyu ama kimse yardımcı olmadı format atarak çözdüm bi çözüm yolu bulamadım
  7. Jesse

Windows 11 Forza Horizon 5 indirmesi yarıda kesiliyor

Oyunun %50'sini indirmiştim; durdurdum, tekrar başlatmaya tıkladığım zaman hata veriyor. Hazırlanıyor'da kalıyor ve indirmeyi kapatıyor. Çözümü bilen var mı? Sıfırlama, yeni içeriği nereye kaydet gibi çözümleri denedim lakin sorun çözülmedi.
Top Bottom