Arama sonuçları: *

1. Yusuf Sahin

HP YAZICI SİLİK YAZDIRIYOR

Herkese selamlar iyi forumlar. HP Deskjet 2620 model yazıcım mevcut kartuşları bittiği için doldurtmaya verdim eve gelip test edince bu şekilde yazdırdığını gözdüm. Kafa hizalama yaptığımda bir baskı veriyor ancak onunla fotokopi çekmemi isteyince hata veriyor tekrar deniyorum yine aynı sorun...
  2. Yusuf Sahin

İnternetteki çaresizlikkk

Kendim mobil olarak turkcell kullanıyorum bu ay 3 kez aşım yaptım ve +75 lira faturaya ek bedel çıktı mecbur oradaki paketi de yükseltmek zorunda kalacağım 10gb bana hayatta yetmez dersler online olduğundan çok veri yiyor. Ortada kaldım ne yapacağım kara kara düşünüyorum
  3. Yusuf Sahin

boş port olmadığı için ana hattan eve kutu bağlanacak bu da pandemi dönemi olduğu için normalde zaten uzun şimdi daha da uzun oluyor o yüzden superbox dedim redbox nasıl önerir misiniz tecrübeniz varmı bu konuda? 1618847153 oyun oynamıyorum derslerim için önemli online olduğundan dolayı çok...
  4. Yusuf Sahin

Arkadaşlar selamlar yeni bir eve taşındık interneti de taşıtmak için dsmart a başvuru yaptım ancak merkezi bir yer olmasına rağmen altyapı yok dendi sonrasında apartmanda port olmadığını anladık şu an halihazırda apartmanda internet kullanan kişiler var ancak ben erişemiyorum. D-smart...
  5. Yusuf Sahin

SÜRAT KARGO VE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Dostlar hepinize selamlar. Ben 27 mayıs akşamı trendyol üzerinden bir akıllı bileklik siparişi verdim. 29 Mayısta Sürat kargoya verildi ve 30 mayısta ankara aktarma adı verilen yere ulaştı. Ben o günden beri takip ediyorum kargomu. Hala aynı şekilde ankara aktarmada gözüküyor dün ve bugün arayıp...
  6. Yusuf Sahin

Öneri GTA V FPSM

Arkadaşlar ben gta 5 story modda iken aşağı yukarı 60fps alıyorum online satın alsam ve girsem güncel fpsm ne durumda olur oynayacak durumda olur muyum? TEŞEKKÜRLER. :)
  7. Yusuf Sahin

GTA V MERAK EDİLENLER

Yani illa steamden gta 5 i satın almam mı gerekiyor? o zaman neden social club hesapları satılıyor? 1586616092 sıkıntıdan patlıyorum evde online girip ekip falan takılırım diyordum ya iyi fikir teşekkür ederim :)
  8. Yusuf Sahin

GTA V MERAK EDİLENLER

Arkadaşlar benim bilgisayarımda gta V cracli olarak yüklü story modu 3 kez bitirdim ve artık yoruldum açıkcası :) Neyse soracağım soruya gelelim internette bildiğiniz üzere 2. el social club hesapları var ben bunlardan birini satın alsam crackli gta 5 de açabilir miyim yani oyunumu online...
  9. Yusuf Sahin

Yardım Aşırı yavaşlık.

SSD bu işte çok önemli dostum bütçen varsa almanı öneririm ciddi miktarda hız katar hem sosyal hem asosyal hayatına :)
  10. Yusuf Sahin

Yardım Twitch'te Yayın İzleyememek (ARTIK ÇILDIRTTI)

YARDIM "PLEASEEEEEEE!!"
  11. Yusuf Sahin

Yardım Twitch'te Yayın İzleyememek (ARTIK ÇILDIRTTI)

Arkadaşlar merhaba bende asus x554lj modeli var internet hızımda 24mbit twitch de yayın izleyemiyorum sürekli donuyor atlıyor artık gına geldi 360p dahi izleyemiyorum internette dns ayarları değiştir demişler yaptım çerezleri temizledim yaptım her şeyi yaptım uğraşmaktan çok yoruldum artık...
Geri